reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Witam, u mnie też pobudka po 7. Nie żebym narzekała ale syn do niedawna spał do 9 i nie wiem co się stało że mu się tak skrócił sen nocny :(

Ja właśnie się obudziłam i tez mam brązowe plamienie. Jestem przerażona. :(
Wczoraj byłam na usg i serduszko pięknie biło, wszystko było dobrze.
Ja już nie mam siły.

Nie wiem co znaczy to u mnie... Nie wiem i boję się wiedzieć...

Z tym że ja ledwie jestem 6+1 dziś. Na USG jeszcze nie miałam nawet nic poza pęcherzykiem ciążowym i żółtkowym. 😳😶

Ja nie wiem co mam robić z synem. Ma delikatnie ponad rok, śpi z nami nad ranem ale strasznie mnie wtedy w brzuch kopie. Mam nadzieję że przy tak wczesnym etapie to nic nie szkodzi, ale co potem :(

Ja już nie mam siły.

Nie wiem co znaczy to u mnie... Nie wiem i boję się wiedzieć...

Z tym że ja ledwie jestem 6+1 dziś. Na USG jeszcze nie miałam nawet nic poza pęcherzykiem ciążowym i żółtkowym. 😳😶
Ja też co jakiś czas mam baaaardzo delikatne plamienia brązowe. Byłam na USG w piątek i też tylko pęcherzyki. Umówiłam się już znowu na wtorek, to będzie równo 6tc. Mam nadzieję, że już coś będzie widać bo w czwartek mam wizytę

Hejo, ja dzisiaj zostałam sama na 3 tygodnie...

I ehh mam teraz brązowe plamienie..
Nie wiem co myśleć.
Witaj
Może sytuacja się troszkę przyczyniła, postaraj się dziś poleżeć i nic nie robić.
W tych tygodniach takie plamienia zdążają się i nie muszą zwiastować nic złego, ale to sygnał na odpoczynek 🙂 przynajmniej zawsze tak mi mówił lekarz.
Trzymam kciuki żeby szybko się skończyły 😘

„profilaktycznie” po to żeby organizm nie odrzucił zarodka
Ogólnie powinno być stopniowe zejście i to powiedział mi mój gin z kliniki, immunolog i hematolog. Mimo ze mam 5mg. U mnie jest potwierdzone ze organizm zwalcza ciąże bo myśli ze to coś złego i tym bardziej trzeba z tym uważać (tak mówił mi lekarz).
Skontaktuj się z lekarzem pewnie leki będzie trzeba podać a puki co to acard bez recepty możesz kupić ja ważę 70 kg i mam dawkę 150 mg 1xdziennie ( no i clexane ale to już na receptę)

Znowu u mnie mimo braku ochoty mokro jak po błocie i mnie to dodatkowo brzydzi🙈

Mi też 🙈ja tu w Chorwacji w dzień 26-28 st a ja na plaży z bluza 😅

Kurde a mi się nic nie śni 🤷zazdroszczę no sen erotyczny to może miałam z 3 razy w życiu a książek setki przeczytałam 🙈

Mnie rano boli po bokach i jak mam pełny pęcherz to podbrzusze.. ale tłumaczę sobie że to więzadła się rozciągają po bokach i macica
Mnie tez tak boli po bokach jak na miesiączkę i kiedy mam pełny pęcherz 😔 ale teraz czytałam ze to tak ma być bo miednica się rozciąga 😉 .

Zaczynam się stresować przed wizyta a jeszcze tydzień 🫣

reklama
Hej ja za to od 5.30 na nogach ale poleżałyśmy do 6 w łóżeczku . Ale za to 3 noc bez mleka w nocy 😍🥳
Tylko butelka do spania 😊 ale mdli mnie już nie wiem co zjeść bo aż dzisiaj wymioty miałam zwariuje a chce się obyć bez tych tabletek imbir trochę działa ale to na chwilę 🙈 Ciężki ten błogosławiony stan 🤭

Do góry