reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

U mnie też średnia noc. Z córką w nocy na piciu i siku wstaliśmy i pies szczekał u sąsiadów ale nie wyglądałam bo przecież psy szczekają a potem rano patrzę sąsiadka pisała czy śpię bo wydaje jej się że ktoś chodził.
Plus taki że spaliśmy wszyscy do 9, oczywiście ja z przerwami. Ciśnienie jakieś słabe dzisiaj, całe szczęście że nie poszłam dzisiaj do pracy.

reklama
Czesc Dziewczyny! Pozdrowienia z dosyc chlodnego dzisiaj UK.

Wlasnie dolaczylam do forum, z okresu wynika, ze mam termin na 18/02/2024, a z wymiarow na pierwszym skanie tydzien pozniej. To jest moja pierwsza ciaza, lat 30, staralismy sie od Bozego Narodzenia I jak juz wyluzowalismy, to nagle pojawily sie wyczekiwane dwie kreski. :)

Moja córka robi sobie ze mnie regularnie trampolinę jak się położę. Myślę że matka natura dobrze to wymyśliła i takie małe kopniaki rodzeństwa nic nie szkodzą. Dziecko jest chronione odpowiednio. Zresztą gdzieś czytałam że nawet noszenie dziecka starszego nie jest szkodliwe. To wszystko tam jest dobrze przyklejone i jest na miejscu.
Młodego noszę, nie za dużo ale no muszę. Skubaniec jeszcze nie chodzi więc nie mam czasem wyjścia.

Kurde macie tak, ze nieraz boli was brzuch jak na okres po jednej stronie ? Najbardziej jak sie ruszacie?. Ja wiem na 90% ze to od jedzenia (dzis mala imprezka grille itp) i póki się nie wypróżnie a mam problem aktualnie to mi nie przjedzie, ale glowa pracuje i się denerwuje 😞
Oj tak ja mam takie bóle od pozytywnego testu teraz już trochę mniej 😉

Hej, ja dziś to już mam jakiegoś kompletnego doła. Nie mam już siły, dom zapuściłam , bo nie daje rady. Tak się słabo czuje , że mam po prostu tego dość. Trójka dzieci w domu całodobowo to będzie kompletny kosmos. Ja nie mam siły się zająć sobą, a co dopiero całą resztą. Mam złe myśli , ale po prostu już nie daje rady.... 😭 A to jeszcze pewnie minimum 5 tygodni tych objawów

reklama
Hejka, u mnie pobudka o 6, a tata ma dzień na odsypianie, bo to jego ostatni dzień urlopu 😪 szkoda, bo we dwoje przy małym dziecku można trochę porobić, a i ten brak energii nie był tak odczuwalny jak mogłam się położyć kiedy chciałam 😅
u nas codziennie pobudka o 6 taki cykl ma nasza 2 latka 😐 starsze już umieją się same rano sobą w miarę zająć ale też max do 7 śpią 🥴

Do góry