Bafinka
Fanka BB :)
Skontaktuj się z lekarzem pewnie leki będzie trzeba podać a puki co to acard bez recepty możesz kupić ja ważę 70 kg i mam dawkę 150 mg 1xdziennie ( no i clexane ale to już na receptę)Odebrałam dzisiaj wyniki badań i zastanawia mnie APTT. Mi wyszło 23,2sek, gdzie norma jest 25,9-36,6. Czyli rozumiem, że moja krew szybciej krzepnie jak myślicie powinnam z tym wynikiem szybciej zgłosić się do lekarza? Wizyta teraz zaplanowana dopiero 25.07
Znowu u mnie mimo braku ochoty mokro jak po błocie i mnie to dodatkowo brzydziU mnie zero ochoty na sex. Zgodziłam sie 2 razy, ale mąż mówi że tam okropnie twardo i sucho. Sama czuję suchość. Ale dokonczylim
Mi też ja tu w Chorwacji w dzień 26-28 st a ja na plaży z bluzaJest wam nieraz tak zimno siedzę i mi strasznie zimno znowu w bluzie i mną trzepie aż
Kurde a mi się nic nie śni zazdroszczę no sen erotyczny to może miałam z 3 razy w życiu a książek setki przeczytałammy też mamy niestety keep distance od 3 tygodni. Ale... ja miałam dziś orgazm przez sen podczas drzemki w ciągu dnia był tak intensywny, że aż dostałam skurczy i też poleciało mi brązowe plamienie. No po prostu ręce opadają. Coś czuję że jeśli z dzidzia wszystko w porządku to będzie celibat do drugiego trymestru...wizyte mam w środę, chyba się będzie coś działo to przełożę na poniedziałek.
Mnie rano boli po bokach i jak mam pełny pęcherz to podbrzusze.. ale tłumaczę sobie że to więzadła się rozciągają po bokach i macicaKurde macie tak, ze nieraz boli was brzuch jak na okres po jednej stronie ? Najbardziej jak sie ruszacie?. Ja wiem na 90% ze to od jedzenia (dzis mala imprezka grille itp) i póki się nie wypróżnie a mam problem aktualnie to mi nie przjedzie, ale glowa pracuje i się denerwuje