reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Odebrałam dzisiaj wyniki badań i zastanawia mnie APTT. Mi wyszło 23,2sek, gdzie norma jest 25,9-36,6. Czyli rozumiem, że moja krew szybciej krzepnie 🤔 jak myślicie powinnam z tym wynikiem szybciej zgłosić się do lekarza? Wizyta teraz zaplanowana dopiero 25.07
ja jestem na clexane 40 i acardzie 150.
Tez dostałam skierowanie na to APTT ale u mnie wynik 27,2 przy zakresie 26-38.. Tez sie przestraszyłam że może dawka za mała 😌 ale dzownilam do ginekologa i powiedział że przy mojej wadze 57 kg nie mamy podstaw do zwiększania dawki leki póki co. Więc nie wiem, ale chyba muszę zaufać lekarzowi.

reklama
Odebrałam dzisiaj wyniki badań i zastanawia mnie APTT. Mi wyszło 23,2sek, gdzie norma jest 25,9-36,6. Czyli rozumiem, że moja krew szybciej krzepnie 🤔 jak myślicie powinnam z tym wynikiem szybciej zgłosić się do lekarza? Wizyta teraz zaplanowana dopiero 25.07
tak czy siak ja bym się z lekarzem skontaktowałam telefonicznie

Ja mam ochotę straszna ale mam na razie keep distance od lekarza więc do piątku muszę się wstrzymać już ledwo chodzę taka mam chcice 🤪😂😂😂
my też mamy niestety keep distance od 3 tygodni. Ale... ja miałam dziś orgazm przez sen 🙈 podczas drzemki w ciągu dnia 🙈 był tak intensywny, że aż dostałam skurczy i też poleciało mi brązowe plamienie. No po prostu ręce opadają. Coś czuję że jeśli z dzidzia wszystko w porządku to będzie celibat do drugiego trymestru...wizyte mam w środę, chyba się będzie coś działo to przełożę na poniedziałek.

my też mamy niestety keep distance od 3 tygodni. Ale... ja miałam dziś orgazm przez sen 🙈 podczas drzemki w ciągu dnia 🙈 był tak intensywny, że aż dostałam skurczy i też poleciało mi brązowe plamienie. No po prostu ręce opadają. Coś czuję że jeśli z dzidzia wszystko w porządku to będzie celibat do drugiego trymestru...wizyte mam w środę, chyba się będzie coś działo to przełożę na poniedziałek.
***** no zazdroszczę

ja jestem na clexane 40 i acardzie 150.
Tez dostałam skierowanie na to APTT ale u mnie wynik 27,2 przy zakresie 26-38.. Tez sie przestraszyłam że może dawka za mała 😌 ale dzownilam do ginekologa i powiedział że przy mojej wadze 57 kg nie mamy podstaw do zwiększania dawki leki póki co. Więc nie wiem, ale chyba muszę zaufać lekarzowi.
Ja biorę tylko acard 150. Chyba powtórzę to badanie w poniedziałek, tylko w laboratorium, które bada na miejscu i we wtorek pójdę na wizytę

no najgorsze jak się chce a nie można. A najgorsze jak ciało figle nam płata takie niespodzianki 🙈 ja już odliczam dni do piątku i żebym się nie zapomniała zapytać o sexowanie na wizycie 🤪😈
Mi się już takie sny śnią że książkę moglabym erotyczna napisać 😂🤭

A jak u was ochota na sex? Bo ja nie mam całkowicie ochoty .. a mój to by mógł z 3 razy dziennie...🤣🙈 Teraz jesteśmy w camperbusie to mam wymówkę ale trochę mi go szkoda że go tak zbywam od początku ciąży...😔
Daj spokój. Czuje się okropnie i na samą myśl mi źle. Dobrze , że ostatnio męża nie ma , bo nie muszę odmawiać.

reklama
no najgorsze jak się chce a nie można. A najgorsze jak ciało figle nam płata takie niespodzianki 🙈 ja już odliczam dni do piątku i żebym się nie zapomniała zapytać o sexowanie na wizycie 🤪😈
Mi się już takie sny śnią że książkę moglabym erotyczna napisać 😂🤭
właśnie ja myślałam że w seksie niebezpieczna jest penetracja, a chodzi też o skurcze kobiet podczas orgazmu 😌 że przy ciążach zagrożonych to nie jest wskazane.
Wracając do dzisiejszej sytuacji, mąż mi powiedział, że już nie ma na mnie siły 😁 i wykończy się nerwowo 😁

Do góry