reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

A jak u was ochota na sex? Bo ja nie mam całkowicie ochoty .. a mój to by mógł z 3 razy dziennie...🤣🙈 Teraz jesteśmy w camperbusie to mam wymówkę ale trochę mi go szkoda że go tak zbywam od początku ciąży...😔
Też mam takiego co by mógł 3 razy dziennie, a ja z kolei tak średnio 😅 Ale w środę za bardzo zaszaleliśmy i plamiłam znowu później, więc jak to stwierdził "boi się mnie teraz dotykać bo zaraz znowu zacznę krwawić". Także mam chwilowy spokój 🤷🤷

reklama
A jak u was ochota na sex? Bo ja nie mam całkowicie ochoty .. a mój to by mógł z 3 razy dziennie...🤣🙈 Teraz jesteśmy w camperbusie to mam wymówkę ale trochę mi go szkoda że go tak zbywam od początku ciąży...😔
Ja mam większą ochotę niż przed ciążą ale mdłości i senność czasem są silniejsze 😅

My mamy zakaz przez krwiaka ale szczerze to nie mam ochoty😔

Jak tylko zaszłam w ciążę to nie miałam zupełnie ochoty, co bardzo mnie zdziwiło bo raczej jestem z tych ZA.
Pamiętam że nawet sama powiedziałam że nie wiem co jest, chyba menopauza mnie bierze 😁😁
Teraz za tym strasznie tęsknię 🥴ale wolę poczekać do drugiego trymestru, niech się tam maluszek dobrze zadomowi 🙂❤️

Nawet nie będę nadrabiać tych wszystkich stron, bo za dużo 🙈 Byliśmy 28.06 na wizycie. Wszystko jest ok, zarodek ma trochę ponad 3mm i było widać już bijące serduszko. Generalnie czuję się, jak boja. Mam wrażenie, że przytyłam przez ostatni tydzień z 10kg... I mi z tym źle 💁🏼‍♀️

Odebrałam dzisiaj wyniki badań i zastanawia mnie APTT. Mi wyszło 23,2sek, gdzie norma jest 25,9-36,6. Czyli rozumiem, że moja krew szybciej krzepnie 🤔 jak myślicie powinnam z tym wynikiem szybciej zgłosić się do lekarza? Wizyta teraz zaplanowana dopiero 25.07

reklama
Nawet nie będę nadrabiać tych wszystkich stron, bo za dużo 🙈 Byliśmy 28.06 na wizycie. Wszystko jest ok, zarodek ma trochę ponad 3mm i było widać już bijące serduszko. Generalnie czuję się, jak boja. Mam wrażenie, że przytyłam przez ostatni tydzień z 10kg... I mi z tym źle 💁🏼‍♀️
Nie jesteś sama, też czuję się jakoś grubo. U nas dalej upały nie odpuszczają, puchną mi jakoś nogi przez to i czuję się jak słoń. Jedynie z piersi jestem zadowolona, w końcu są takie duże i jędrne 🤣

Do góry