Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem jak długo jak na ta chwile mam cały czas przyjmować . Wiem tylko ze 10 będę schodzić z sterydów i tyleJa tak samo w sumie cale życie spie bez majtek. Ja biorę utrogestan na noc i tez tak mam, ze się do konca nie wchłania. Ale w ciągu dnia nie nosze wkladek mimo wszystko, wtedy po prostu wymieniam bieliznę. Na szczęście jeszcze tylko 2 tygodnie a Ty ile musisz brac ?
Dokladnie, robilam pro. Wynik w kilka dni. Oczywiscie ze bedzie ok! Robimy to dla spokoju…Czytałam, jeśli się zdecyduję, to na nifty pro przez test dna z uwagi na ubezpieczenie i tam chyba próbkę do Hongkongu wysyłają czy coś.
Rozmawiałam z koleżanką 2 lata starsza ode mnie, ona nifty nie robiła, bo USG i pappe miała okej i nawet lekarz stwierdził, że nie ma sensu . Mam nadzieję,że i u mnie tak będzie
jakie bierzesz? Ja mam encorton 7,5mg i ostatnią mam w niedziele i odrazu mam odstawić, trochę się zdziwiłam ze tak odrazu ale lekarka powiedziała ze to mała dawka. Oprócz tego biore cyclogest którego mam już dość i duphaston.Nie wiem jak długo jak na ta chwile mam cały czas przyjmować . Wiem tylko ze 10 będę schodzić z sterydów i tyle
to co pamiętam z wpisu to z Lidla takie jasneKtóraś z Was ostatnio pisała o winie bezalkoholowym bez siarczanów. Mogłybyście mi przypomnieć jakie to było wino?