reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2024

wiesz co, tak się zaśmiałam z tym wiekiem 🤪 ale może coś w tym jest …. 🙃 mam nadzieję, że tylko takie „problemy” będą nam towarzyszyły do 40 tygodnia 💚
myślę że wiek napewno ma tu znaczenie wiedzie po sobie.. ogólnie chodzę znaczona senna nie mam kiedy odpocząć bo ciągle coś... Jakieś obowiązki.. ale np jeśli chodzi o CC miałam 3 razy po pierwszym poziomowanie nie bylo problemu po drugim już było gorzej ale jak się rozruszałam to już było ok.. a po trzecim jeszcze z 2-3 dni w domu dochodziłam do siebie... Więc co ciąża to i starsza i gorzej się dochodzlam do siebie

reklama
Hejka u nas znów aktywny dzień 🥴 w sumie dopiero jak wieczorem usiądę i tu wejdę to sobie przypomnę że w ciąży jestem.

Młoda ma wieczorny kryzys z zasypianiem a moje zasoby cieprliwosci ostatnio szybko się kończą. O losie 🥴

Ja też mam jakoś dziwnie z tym jedzeniem... jak jestem głodna to mnie mdli, jak coś zjem to na chwilę jest dobrze i za chwilę znów mi nie dobrze, bo czuje się najedzona 🙄

Mam tak samo 😑 no ale cóz, ale oby z kropusiem bylo dobrze :)

Dzień dobry :) z nowości, pochwaliłam się wczoraj przyjaciółce, tak jak pisałyście coraz ciężej kłamać zwłaszcza jak padają propozycje alko 😅 po wizycie myślę że się bardziej otworze w temacie

Hej hej, przepraszam że się nie odzywałam musiałam chyba sobie przerwę psychiczną zrobić.

Dzięki dziewczyny! @nindziaa @Perlaa @Butterfly. Żyje 🙈

Dziś była wizyta. Jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Na USG nie widać jeszcze Echo zarodka.

Mam się pojawić za 2 tygodnie.
Jeśli będę znowu krwawic to IP.

Ogólnie to lekarz powiedział że to dobrze się nie zapowiada niestety. :/

Zrobił cytologie bo było czysto i skierował na badania krwi. Wydaje mi się że, może po cyto teraz plamie 🤷🏻‍♀️ już się lekko poddałam.

Wizyta 13.06 - wcześniej tylko jeśli coś by się działo. 🤷🏻‍♀️ Zostaje też 2x1 duphaston do następnej wizyty.

Hej hej, przepraszam że się nie odzywałam musiałam chyba sobie przerwę psychiczną zrobić.

Dziś była wizyta. Jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Na USG nie widać jeszcze Echo zarodka.

Zrobił cytologie bo było czysto i skierował na badania krwi. Wydaje mi się że, może po cyto teraz plamie 🤷🏻‍♀️ już się lekko poddałam.

Wizyta 13.06 - wcześniej tylko jeśli coś by się działo. 🤷🏻‍♀️ Zostaje też 2x1 duphaston do następnej wizyty.
Ja po cytologii delikatnie plamiłam bo jak mi robił to lekko otarł i na drugi dzień miałam plamienie. Także możliwe :)

A przypomnij który to tydzień u Cb ?

reklama

A robiłaś może betę ?

Trzymam kciuki cały czas mocno, może również ciąża jest młodsza

Do góry