ja po pierwszym porodzie wyglądałam jakbym nie rodziła po drugim na drugi dzień dopiero miałam werwę. Teraz mam nadzieję, że też tak będzie, chociaż plus 11 lat od ostatniego porodu ale będzie dobrzemyślę że wiek napewno ma tu znaczenie wiedzie po sobie.. ogólnie chodzę znaczona senna nie mam kiedy odpocząć bo ciągle coś... Jakieś obowiązki.. ale np jeśli chodzi o CC miałam 3 razy po pierwszym poziomowanie nie bylo problemu po drugim już było gorzej ale jak się rozruszałam to już było ok.. a po trzecim jeszcze z 2-3 dni w domu dochodziłam do siebie... Więc co ciąża to i starsza i gorzej się dochodzlam do siebie
reklama
trzymam mocno kciuki za bijące piękne serduszko na kolejnej wizycieHej hej, przepraszam że się nie odzywałam musiałam chyba sobie przerwę psychiczną zrobić.
Dzięki dziewczyny! @nindziaa @Perlaa @Butterfly. Żyje
Dziś była wizyta. Jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Na USG nie widać jeszcze Echo zarodka.
Mam się pojawić za 2 tygodnie.
Jeśli będę znowu krwawic to IP.
Ogólnie to lekarz powiedział że to dobrze się nie zapowiada niestety. :/
Zrobił cytologie bo było czysto i skierował na badania krwi. Wydaje mi się że, może po cyto teraz plamie już się lekko poddałam.
Wizyta 13.06 - wcześniej tylko jeśli coś by się działo. Zostaje też 2x1 duphaston do następnej wizyty.
Bafinka
Fanka BB :)
Lilka92
Szczerze współczuję ja w pierwszej ciąży miałam mdłości i wymioty przez cały dzień i nasilały się rano i wieczorem - jednym słowem byłam wrakiem, pierwszy trymestr nie był wtedy łatwy ta ciąża jest inna, ale przy małej byłoby mi ciężko z takimi mdłościamiMasakra a ja wieczorami zdycham. Cały dzień czuje się super a tylko zbliża się 19 i jeb. Ból głowy, mdłości, mega senność. A jak się prześpie to po pobudce jest jeszcze gorzej…. Dziś myślałam, że oszukam organizm i pojechałam z psem na spacer do lasu… no i ledwo z tego spaceru wróciłam bo nie miałam siły iść tak mnie mdliło.
I to jest codziennie o 19
Lilka92
Ooo, u Ciebie widzę ma bogatoA ja? Oderwać się nie mogę wino 0% też musi być
Daczia
No to spokojnie Kochana jeszcze maleństwo ma czasWiem, wiem dlatego tu już sobie odpuściłam
Ale też dosyć mocno mnie uspokoił
Już podchodzę z tym tak "albo będzie albo nie". Nie mam siły powstrzymać natury
5 tydzień i 5 dzień
nindziaa
Moderator
Ojj ten talerzyk pierwszy z przodu to bym zjadła. To znaczy nie talerzyk tylko zawartośćA ja? Oderwać się nie mogę wino 0% też musi być
reklama
Tynka997
Aktywna w BB
Ja tezWłaśnie zjadłam, bo narobiłaś mi smaka