reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

myślę że wiek napewno ma tu znaczenie wiedzie po sobie.. ogólnie chodzę znaczona senna nie mam kiedy odpocząć bo ciągle coś... Jakieś obowiązki.. ale np jeśli chodzi o CC miałam 3 razy po pierwszym poziomowanie nie bylo problemu po drugim już było gorzej ale jak się rozruszałam to już było ok.. a po trzecim jeszcze z 2-3 dni w domu dochodziłam do siebie... Więc co ciąża to i starsza i gorzej się dochodzlam do siebie
ja po pierwszym porodzie wyglądałam jakbym nie rodziła 🫣 po drugim na drugi dzień dopiero miałam werwę. Teraz mam nadzieję, że też tak będzie, chociaż plus 11 lat od ostatniego porodu 😉 ale będzie dobrze 💚

reklama
Hej hej, przepraszam że się nie odzywałam musiałam chyba sobie przerwę psychiczną zrobić.

Dzięki dziewczyny! @nindziaa @Perlaa @Butterfly. Żyje 🙈

Dziś była wizyta. Jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Na USG nie widać jeszcze Echo zarodka.

Mam się pojawić za 2 tygodnie.
Jeśli będę znowu krwawic to IP.

Ogólnie to lekarz powiedział że to dobrze się nie zapowiada niestety. :/

Zrobił cytologie bo było czysto i skierował na badania krwi. Wydaje mi się że, może po cyto teraz plamie 🤷🏻‍♀️ już się lekko poddałam.

Wizyta 13.06 - wcześniej tylko jeśli coś by się działo. 🤷🏻‍♀️ Zostaje też 2x1 duphaston do następnej wizyty.
trzymam mocno kciuki za bijące piękne serduszko na kolejnej wizycie 💚

A ja? Oderwać się nie mogę😅🤣🙈 wino 0% też musi być 😅

Załączniki

• 4ff8aff8-d03c-4411-a8c9-0d1b73cf1aa9.jpeg
    4ff8aff8-d03c-4411-a8c9-0d1b73cf1aa9.jpeg
    44,7 KB · Wyświetleń: 72
Masakra a ja wieczorami zdycham. Cały dzień czuje się super a tylko zbliża się 19 i jeb. Ból głowy, mdłości, mega senność. A jak się prześpie to po pobudce jest jeszcze gorzej…. Dziś myślałam, że oszukam organizm i pojechałam z psem na spacer do lasu… no i ledwo z tego spaceru wróciłam bo nie miałam siły iść tak mnie mdliło.
I to jest codziennie o 19 😂
Szczerze współczuję 🫂 ja w pierwszej ciąży miałam mdłości i wymioty przez cały dzień i nasilały się rano i wieczorem - jednym słowem byłam wrakiem, pierwszy trymestr nie był wtedy łatwy 🙈 ta ciąża jest inna, ale przy małej byłoby mi ciężko z takimi mdłościami 😅

Dziewczyny głupie pytanie ale od rana mam skurcze 😔 i już długo ich nie miałam czy możliwe ze może tak być na to ze krwiak wchłania się ?

reklama
Do góry