reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

wiesz co, tak się zaśmiałam z tym wiekiem 🤪 ale może coś w tym jest …. 🙃 mam nadzieję, że tylko takie „problemy” będą nam towarzyszyły do 40 tygodnia 💚
myślę że wiek napewno ma tu znaczenie wiedzie po sobie.. ogólnie chodzę znaczona senna nie mam kiedy odpocząć bo ciągle coś... Jakieś obowiązki.. ale np jeśli chodzi o CC miałam 3 razy po pierwszym poziomowanie nie bylo problemu po drugim już było gorzej ale jak się rozruszałam to już było ok.. a po trzecim jeszcze z 2-3 dni w domu dochodziłam do siebie... Więc co ciąża to i starsza i gorzej się dochodzlam do siebie

reklama
Hejka u nas znów aktywny dzień 🥴 w sumie dopiero jak wieczorem usiądę i tu wejdę to sobie przypomnę że w ciąży jestem.

Młoda ma wieczorny kryzys z zasypianiem a moje zasoby cieprliwosci ostatnio szybko się kończą. O losie 🥴

Ja też mam jakoś dziwnie z tym jedzeniem... jak jestem głodna to mnie mdli, jak coś zjem to na chwilę jest dobrze i za chwilę znów mi nie dobrze, bo czuje się najedzona 🙄

Mam tak samo 😑 no ale cóz, ale oby z kropusiem bylo dobrze :)

Dzień dobry :) z nowości, pochwaliłam się wczoraj przyjaciółce, tak jak pisałyście coraz ciężej kłamać zwłaszcza jak padają propozycje alko 😅 po wizycie myślę że się bardziej otworze w temacie

Hej hej, przepraszam że się nie odzywałam musiałam chyba sobie przerwę psychiczną zrobić.

Dzięki dziewczyny! @nindziaa @Perlaa @Butterfly. Żyje 🙈

Dziś była wizyta. Jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Na USG nie widać jeszcze Echo zarodka.

Mam się pojawić za 2 tygodnie.
Jeśli będę znowu krwawic to IP.

Ogólnie to lekarz powiedział że to dobrze się nie zapowiada niestety. :/

Zrobił cytologie bo było czysto i skierował na badania krwi. Wydaje mi się że, może po cyto teraz plamie 🤷🏻‍♀️ już się lekko poddałam.

Wizyta 13.06 - wcześniej tylko jeśli coś by się działo. 🤷🏻‍♀️ Zostaje też 2x1 duphaston do następnej wizyty.

Hej hej, przepraszam że się nie odzywałam musiałam chyba sobie przerwę psychiczną zrobić.

Dziś była wizyta. Jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Na USG nie widać jeszcze Echo zarodka.

Zrobił cytologie bo było czysto i skierował na badania krwi. Wydaje mi się że, może po cyto teraz plamie 🤷🏻‍♀️ już się lekko poddałam.

Wizyta 13.06 - wcześniej tylko jeśli coś by się działo. 🤷🏻‍♀️ Zostaje też 2x1 duphaston do następnej wizyty.
Ja po cytologii delikatnie plamiłam bo jak mi robił to lekko otarł i na drugi dzień miałam plamienie. Także możliwe :)

A przypomnij który to tydzień u Cb ?

reklama

A robiłaś może betę ?

Trzymam kciuki cały czas mocno, może również ciąża jest młodsza

Do góry