reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Jedz!, tez myślałam ostatnio o niej ale jeszcze az takiego nagaru nie mam.
Mąż chce mi jechać po zapienkanke albo pizze ale go stopuje (mam ochote tylko na konkretne rzeczy, zupy i jakies takie lekkie nie wchodzą w gre 😞 )
ja też konkretnie póki nie dokazuja nudności i wymioty a rano do 12 nie ma opcji zjedzenia czegokolwiek tylko kanapki z pomidorem a najlepiej serem żółtym i ogórkiem 😂 ale teraz to mnie wzięło na zło 😂🤭🤤

ja też konkretnie póki nie dokazuja nudności i wymioty a rano do 12 nie ma opcji zjedzenia czegokolwiek tylko kanapki z pomidorem a najlepiej serem żółtym i ogórkiem 😂 ale teraz to mnie wzięło na zło 😂🤭🤤

Ja mam na cos ochotę a za chwilę nie mam. Wkurza mnie to. Dzis zjadlam pół bulki, kisiel, obiad podziubalam i bylam najedzona a potem mega głód znowu 😞

I wychowawczyni poprosiła, żeby iść do psychiatry? Czy do poradni psychologiczno-pedagogicznej?
W poradni już byliśmy mamy opinie. Właśnie wiem o tym że orzeczenie to niepełnosprawność. Tak męczy mnie nauczycielka o to aby dziecko miało pomoc nauczyciela dodatkowego.. ja nie mam pojęcia jak to załatwić. Pani powiedziała żeby iść do psychiatry więc poszłam . Dla mnie to czarna magia i głupota, bo jak już normalne dzieci co bawią się i normalnie w domu się zachowują integrują z rodzicami mają orzeczenia to też jestem w szoku. Zobaczę jak to się zakończy.. słuch badaliśmy mieliśmy audiogram jest w porządku

reklama
Ja też mam jakoś dziwnie z tym jedzeniem... jak jestem głodna to mnie mdli, jak coś zjem to na chwilę jest dobrze i za chwilę znów mi nie dobrze, bo czuje się najedzona 🙄

Do góry