Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo, jak założyłam sukienkę to mimo, że jestem chuda to brzuszek już się zaokrąglaNo ale tak jak na wadze nie widać żebym przybrała to ubierając sukienkę już był problem, słyszałam ze w kolejnej ciąży brzuch szybciej wychodzi a ja już mam taki mały
Gratulacje!w kościele super mój synek prowadził mnie do ołtarza a reszty lepiej nie mogłam sobie wymarzyć. Goście bardzo zadowoleni. Pyszne jedzenie , orkiestra petarda a my podeszliśmy na luzie jak widać na zdjeciu
Pięknie wyglądaliście Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze!w kościele super mój synek prowadził mnie do ołtarza a reszty lepiej nie mogłam sobie wymarzyć. Goście bardzo zadowoleni. Pyszne jedzenie , orkiestra petarda a my podeszliśmy na luzie jak widać na zdjeciu
Przed chwilą było o 4 latce na dachu, matka 2 promile.Widziałyście to? Boże, w głowie się nie mieści... Na 10 dni kobieta wyjechała i zostawiła 16 miesięczne dziecko w domu samo... Co tacy ludzie mają w głowach powiedzcie mi?
Czwarta, ale pierwsza na tak "zaawansowanym" poziomie, że faktycznie widać maleństwo i rośnieA to Wasze pierwsze ciąże, czy już kolejne?
Gratulacje!w kościele super mój synek prowadził mnie do ołtarza a reszty lepiej nie mogłam sobie wymarzyć. Goście bardzo zadowoleni. Pyszne jedzenie , orkiestra petarda a my podeszliśmy na luzie jak widać na zdjeciu
Jak dobrze dziewczyny myślałam że tylko ja już mam taki brzuchJa tak samo, jak założyłam sukienkę to mimo, że jestem chuda to brzuszek już się zaokrągla