reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

No ale tak jak na wadze nie widać żebym przybrała to ubierając sukienkę już był problem, słyszałam ze w kolejnej ciąży brzuch szybciej wychodzi a ja już mam taki mały ☺️

reklama
No ale tak jak na wadze nie widać żebym przybrała to ubierając sukienkę już był problem, słyszałam ze w kolejnej ciąży brzuch szybciej wychodzi a ja już mam taki mały ☺️
Ja tak samo, jak założyłam sukienkę to mimo, że jestem chuda to brzuszek już się zaokrągla 🙈

A to Wasze pierwsze ciąże, czy już kolejne? 🙂
Czwarta, ale pierwsza na tak "zaawansowanym" poziomie, że faktycznie widać maleństwo i rośnie 🥰

w kościele super 😍 mój synek prowadził mnie do ołtarza ❤️ a reszty lepiej nie mogłam sobie wymarzyć. Goście bardzo zadowoleni. Pyszne jedzenie , orkiestra petarda a my podeszliśmy na luzie jak widać na zdjeciu
Gratulacje! ❤️🥰

Kalendarz pokazuje dziewczynkę. Teściowa byłaby zachwycona bo ma dwójkę wnuków, a wnuczka się jej marzy 🤣 Ale może jest nadzieja, bo z mojej strony rodziny każdy z kuzynostwa pierwszą miał właśnie córeczkę 😅

reklama
Do góry