Ja mam corke 11 miesieczna. Takze mysle ze to juz moja ostatnia ciaza :-)A to Wasze pierwsze ciąże, czy już kolejne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam corke 11 miesieczna. Takze mysle ze to juz moja ostatnia ciaza :-)A to Wasze pierwsze ciąże, czy już kolejne?
Dla mnie tez. Chcialelismy rodzenstwo dla corki. Troszke sie pokomplikowalo, szczerze to nie wiem jak dam rade z 3 maluchow :-)jak się z tym czujesz ? Dwa zarodki to dla mnie kosmos
U mnie druga ciąża (z pierwszej córcia 2 latka i 2 mce)A to Wasze pierwsze ciąże, czy już kolejne?
Ja bym nie wytrzymałaMi też płeć jest obojętna byle było zdrowe. W odnośnie płci planuję zrobić tak samo jak przy córce czyli dopiero przy porodzie poznać kto się urodził.
U mnie wychodzi takA patrzyłyście kiedyś dziewczyny na chiński kalendarz płci?
Mi się w pierwszej ciąży córcia sprawdziła, w obecnej też wszystko wskazuje na córę nie obraziłam się gdyby się potwierdziło ;DChiński kalendarz płci. Chłopiec czy dziewczynka?
Najdokładniejszy w Polsce kalkulator kalendarza lunarnego. Podobno 700 letni chiński kalendarz pozwala zaplanować płeć dziecka. Czy działa? Sprawdź!www.babyboom.pl
Jestem w pierwszej ciążyA to Wasze pierwsze ciąże, czy już kolejne?
7 tydzień równoPiękny! Który masz tc?
Z ostatnich pełnych miesięcyJa bym jednak zgłosiła, ja nie miałam kontroli ale co jeśli się będzie tą jedną na x osób. Ja nawet teraz czekam do urlopu i po urlopie dopiero pójdę na L4. No właśnie a wiecie czy to się liczy z ostatnich 12 miesięcy czy ostatnich PEŁNYCH miesięcy?
Mi w pierwszej ciąży się sprawdziło - jest synek. Teraz ten kalendarz/kalkulator pokazuje dziewczynkę, zobaczymyA patrzyłyście kiedyś dziewczyny na chiński kalendarz płci?
Mi się w pierwszej ciąży córcia sprawdziła, w obecnej też wszystko wskazuje na córę nie obraziłam się gdyby się potwierdziło ;DChiński kalendarz płci. Chłopiec czy dziewczynka?
Najdokładniejszy w Polsce kalkulator kalendarza lunarnego. Podobno 700 letni chiński kalendarz pozwala zaplanować płeć dziecka. Czy działa? Sprawdź!www.babyboom.pl