reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Co do tego kalendarza to rozmawiałam jakiś czas temu o tym z przyjaciółką i jej się nie sprawdziło bo wychodził chłopiec a urodziła dziewczynkę.

reklama
Co do tego kalendarza to rozmawiałam jakiś czas temu o tym z przyjaciółką i jej się nie sprawdziło bo wychodził chłopiec a urodziła dziewczynkę.
Na pewno źle parametry wpisała! xD ja wierzę w ten kalendarz! 😂 wśród moich bliskich wszystkim się sprawdziło i mi też 😂 zobaczymy jak tym razem 🙈

Hej dziewczyny,
Nie odzywałam się bo wyjechałam na weekend z przyjaciółką. Powiedziałam jej o dziecku, co za ulga w końcu nie ukrywać tego przed całym światem 😅
Widzę, że tempo pisania na grupie wzrasta każdego dnia, nie nadążam czytać 🙈 postaram się nadrobić i być z Wami w kontakcie ale mam sporo pracy póki co. Czekam na wizytę u lekarza i właśnie mi się przypomniało, że kazał mi zrobić do tego czasu badania 🤦🏼‍♀️ oczywiście zapomniałam. Może zdążę jeszcze 😬

A patrzyłyście kiedyś dziewczyny na chiński kalendarz płci?😂
Mi się w pierwszej ciąży córcia sprawdziła, w obecnej też wszystko wskazuje na córę 🙈 nie obraziłam się gdyby się potwierdziło ;D
Ja sprawdzałam niedawno i w pierwszej ciąży mi się sprawdziło, w drugiej nie, a teraz się okaże 😆

Masakra taki pseudo lekarz.

Gratuluję udanych wizyt :)

U mnie druga ciąża, córeczka w sierpniu będzie miała 6 latek.

Pomału zaczynam Was odróżniać 🤣 ale i tak mi się mylicie.

Jak tam ślub? Opowiadaj :D obyło się bez ciążowych bolączek?
w kościele super 😍 mój synek prowadził mnie do ołtarza ❤️ a reszty lepiej nie mogłam sobie wymarzyć. Goście bardzo zadowoleni. Pyszne jedzenie , orkiestra petarda a my podeszliśmy na luzie jak widać na zdjeciu

Załączniki

• 3566FDDF-3E4F-4E77-B65E-62987AA4BC9E.jpeg
    3566FDDF-3E4F-4E77-B65E-62987AA4BC9E.jpeg
    70,6 KB · Wyświetleń: 131
reklama
Do góry