sysiasia44
Fanka BB :)
u nas chłop by się przydał dla równowagiU mnie kalendarz pokazuje chłopca. Liczę jednak po cichu, że będzie dziewczynka, bo w najbliższej rodzinie same chłopaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas chłop by się przydał dla równowagiU mnie kalendarz pokazuje chłopca. Liczę jednak po cichu, że będzie dziewczynka, bo w najbliższej rodzinie same chłopaki
To prawda, w pierwsze długo nie był widoczny, w drugiej już szybciej, a teraz w trzeciej już widzęNo ale tak jak na wadze nie widać żebym przybrała to ubierając sukienkę już był problem, słyszałam ze w kolejnej ciąży brzuch szybciej wychodzi a ja już mam taki mały
A u mnie dla odmiany sam babiniec, moja mama ma siostrę, ja mam siostrę, moja siostra ma dwie córki i ja mam dwie córkiU mnie kalendarz pokazuje chłopca. Liczę jednak po cichu, że będzie dziewczynka, bo w najbliższej rodzinie same chłopaki
Ja bym wziela bo to dodatkowy progesteron a plamienia mogą byc zwiazane z niskim progesteronem. Wez i nie odstawiaj do wizyty i konsultacji ze swoim lekarzem…No tak ale pytanie czy ten duphaston brać czy nie. Nie wiem.
Jestem wkurwiona bardziej niż zmartwiona.
Zobaczę jutro jakieś wolne wizyty może coś się znajdzie...
Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia! cuuudownie, widać, że bije od Was szczęście!w kościele super mój synek prowadził mnie do ołtarza a reszty lepiej nie mogłam sobie wymarzyć. Goście bardzo zadowoleni. Pyszne jedzenie , orkiestra petarda a my podeszliśmy na luzie jak widać na zdjeciu
Mój mąż się śmieje że wyglądam jakbym się bigosu najadła . Niby zawsze miałam tendencję do odstającego brzucha, ale teraz mam wrażenie że widać go coraz bardziej i w sumie nie wiem już jak go maskować, chyba trzeba się pożegnać z dopasowanymi ciuchamiJak dobrze dziewczyny myślałam że tylko ja już mam taki brzuch
w kościele super mój synek prowadził mnie do ołtarza a reszty lepiej nie mogłam sobie wymarzyć. Goście bardzo zadowoleni. Pyszne jedzenie , orkiestra petarda a my podeszliśmy na luzie jak widać na zdjeciu
Ja nie mam pojęcia którego dnia było poczęte xdJa sprawdzałam niedawno i w pierwszej ciąży mi się sprawdziło, w drugiej nie, a teraz się okaże
Tylko miesiąc się liczy, dzień obojętnie jaki można wpisać w ten kalkulator Chiński kalendarz jest na podstawie daty urodzin matki i miesiąca poczęciaJa nie mam pojęcia którego dnia było poczęte xd