reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
na poniedziałek mam zamówiony gar kapuśniaku u mamy🙈 chyba ze do tej pory mi się odwidzi 😆
Ale bym kapuśniaku zjadła 😋 frytki wczoraj miałam i póki co mi wystarczy.
W każdej poprzedniej ciąży na śniadanie królowała kanapka z Almette i pomidorem. Teraz ani Almette ani pomidor. Tym razem kanapka z serem żółtym i ogórkiem kiszonym 😋

Wgl mój mąż bardzo chciał powiedzieć swojej rodzinie , bo wciąż się wcześniej zwalnia z pracy by choć trochę się dziećmi zając , a że w tej drugiej pracy pracuje z Tatą to nie chciało mu się wciąż szukać wymówki. W związku z tym , że ja nie jestem na to gotowa , to powiedziałam mu wczoraj, żeby sobie mówił , ale nie chcę przy tym być. No i chłop wziął do serca i powiedział, nawet mojej Mamie, i powiem szczerze.. kamień z serca. Przynajmniej nie będę musiała udawać , że się dobrze czuje , a sama bym się nie odważyła powiedzieć.

Ale bym kapuśniaku zjadła 😋 frytki wczoraj miałam i póki co mi wystarczy.
W każdej poprzedniej ciąży na śniadanie królowała kanapka z Almette i pomidorem. Teraz ani Almette ani pomidor. Tym razem kanapka z serem żółtym i ogórkiem kiszonym 😋

Wgl mój mąż bardzo chciał powiedzieć swojej rodzinie , bo wciąż się wcześniej zwalnia z pracy by choć trochę się dziećmi zając , a że w tej drugiej pracy pracuje z Tatą to nie chciało mu się wciąż szukać wymówki. W związku z tym , że ja nie jestem na to gotowa , to powiedziałam mu wczoraj, żeby sobie mówił , ale nie chcę przy tym być. No i chłop wziął do serca i powiedział, nawet mojej Mamie, i powiem szczerze.. kamień z serca. Przynajmniej nie będę musiała udawać , że się dobrze czuje , a sama bym się nie odważyła powiedzieć.
No i jak reakcje rodziny na wieść o ciąży? :)

Ale mnie przekonał wpis o smaku jak szampan 🫣 lecę dzis do lydla 😂Ogólnie to konkretne winko z lydla jest, bezpieczne, ale przy wyborze innych trzeba uważać :/

Załączniki

• Screenshot_2023-06-25-06-53-17-840_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-06-25-06-53-17-840_com.android.chrome.jpg
    397,8 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Lepiej niż się spodziewałam, mama moja powiedziałam, że teraz po chorobie inaczej na to wszystko patrzy, ale jeszcze osobiście o tym z nią nie rozmawiałam. Moja teściowa mnie bardzo wspiera. A z resztą zobaczę się dziś to sama zobaczę. Mąż mówi , że ok.
Zazdro teściowej 🥹 czy tylko mi się moja nie udała? 🫣

Do góry