reklama
Madlen@
Fanka BB :)
na poniedziałek mam zamówiony gar kapuśniaku u mamy chyba ze do tej pory mi się odwidziNo dobra frytki zjedzone, dawać dalsze pomysły
W ogóle jest podwórkowy.Tak, słyszałam o tym. A Twój kot wychodzi na dwór lub miał kontakt z surowym/niedogotowanym mięsem?
meksykanka11
Ale bym kapuśniaku zjadła frytki wczoraj miałam i póki co mi wystarczy.na poniedziałek mam zamówiony gar kapuśniaku u mamy chyba ze do tej pory mi się odwidzi
W każdej poprzedniej ciąży na śniadanie królowała kanapka z Almette i pomidorem. Teraz ani Almette ani pomidor. Tym razem kanapka z serem żółtym i ogórkiem kiszonym
Wgl mój mąż bardzo chciał powiedzieć swojej rodzinie , bo wciąż się wcześniej zwalnia z pracy by choć trochę się dziećmi zając , a że w tej drugiej pracy pracuje z Tatą to nie chciało mu się wciąż szukać wymówki. W związku z tym , że ja nie jestem na to gotowa , to powiedziałam mu wczoraj, żeby sobie mówił , ale nie chcę przy tym być. No i chłop wziął do serca i powiedział, nawet mojej Mamie, i powiem szczerze.. kamień z serca. Przynajmniej nie będę musiała udawać , że się dobrze czuje , a sama bym się nie odważyła powiedzieć.
nindziaa
Moderator
No i jak reakcje rodziny na wieść o ciąży?Ale bym kapuśniaku zjadła frytki wczoraj miałam i póki co mi wystarczy.
W każdej poprzedniej ciąży na śniadanie królowała kanapka z Almette i pomidorem. Teraz ani Almette ani pomidor. Tym razem kanapka z serem żółtym i ogórkiem kiszonym
Wgl mój mąż bardzo chciał powiedzieć swojej rodzinie , bo wciąż się wcześniej zwalnia z pracy by choć trochę się dziećmi zając , a że w tej drugiej pracy pracuje z Tatą to nie chciało mu się wciąż szukać wymówki. W związku z tym , że ja nie jestem na to gotowa , to powiedziałam mu wczoraj, żeby sobie mówił , ale nie chcę przy tym być. No i chłop wziął do serca i powiedział, nawet mojej Mamie, i powiem szczerze.. kamień z serca. Przynajmniej nie będę musiała udawać , że się dobrze czuje , a sama bym się nie odważyła powiedzieć.
Jeszcze wszystko może być dobrzeDziękuję dziewczyny za słowa wsparcia dajecie mi nadzieję
Bafinka
Bezalkoholowe białe z Lidla (smakuje jak szampan )Jakie to winko?
P
paulina7891
Gość
meksykanka11
Lepiej niż się spodziewałam, mama moja powiedziałam, że teraz po chorobie inaczej na to wszystko patrzy, ale jeszcze osobiście o tym z nią nie rozmawiałam. Moja teściowa mnie bardzo wspiera. A z resztą zobaczę się dziś to sama zobaczę. Mąż mówi , że ok.No i jak reakcje rodziny na wieść o ciąży?
reklama
P
paulina7891
Gość
Zazdro teściowej czy tylko mi się moja nie udała?Lepiej niż się spodziewałam, mama moja powiedziałam, że teraz po chorobie inaczej na to wszystko patrzy, ale jeszcze osobiście o tym z nią nie rozmawiałam. Moja teściowa mnie bardzo wspiera. A z resztą zobaczę się dziś to sama zobaczę. Mąż mówi , że ok.