Emilcia88
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży często jadłam frytki teżmoje wczorajsze śniadanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pierwszej ciąży często jadłam frytki teżmoje wczorajsze śniadanie
Ja już smażę
Idę smażyć frytki!
Ja ostatnio zrobiłam ziemniaczaną... O jezu, jaka dobra Jadłam na śniadanie, obiad i kolacjęooo, buraczkową to bym chętnie zjadła
Ach ci lekarze... musiałabyś się chyba napić tej hybrdy hybryda jest bezpieczna, gorzej ze zwykłymi lakieramimi wczoraj ginekolog powiedziała że mam się wstrzymać z hybryda do 12 TC bo przez pierwszy trymestr nie ma bariery łożysko i wszystkie syfy przechodzą do dzidzi ale nie dałam rady z moim odrostem i zrobiłam dziś też nowe
Jakie to winko?Cóż za bukiet smaków
Sprawdź czy nie zawiera siarczanów bo ja ostatnio chciałam wziąć i niestety byłyTo i ja się pochwalę moja zachcianka wczorajszą winko tak jak polecała @sara z Lidla polecam a dziś w trasie standardowo mak halapenio burger Mc flury a teraz mam tak wzdęty brzuch że zaraz wyfrune przez okno...
I jak tu przestać żreć jak co wejdziesz na forum to rozmowy o jedzeniu albo jeszcze lepiej, foty jedzenia!moje wczorajsze śniadanie
, w żadnej ciąży nie miałam zachcianek! To jest mój pierwszy raz ryby w dziwnej postaci albo kwaśne rzeczy.. co do małosolnych i młodej kiszonej kapusty to teściowa mnie rozpieszcza i co chwilę dowozi bo wie że lubimy z dziećmi.. więc jem ciągleCóż za bukiet smaków
Oo to jakaś nowość dla mnie, takiej jeszcze nie jadłamJa ostatnio zrobiłam ziemniaczaną... O jezu, jaka dobra Jadłam na śniadanie, obiad i kolację