reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

W końcu migrena ustąpiła 😁 ale cudowne uczucie, bez bólu 😊
Tak czytam o waszych zachciankach...
Ja w tej ciązy mam inaczej, nie mam na nic ochoty, ale muszę jeść! i jakoś się zmuszam, najlepiej jak mi ktoś coś pod nos podstawi 😉 codziennie też owoc i warzywka.
A dziś obudziłam się z myślą o arbuzie, musiałam już wstać i zjeść 😅
Mniam 😋

Załączniki

• 20230625_071839.jpg
    20230625_071839.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 34
reklama
Zazdro teściowej 🥹 czy tylko mi się moja nie udała? 🫣
W poprzedniej ciąży teściowej powiedzieliśmy od razu, pierwsza wiedziała niż moja mama. Ale ja mam cudowna teściową, jest nawet bardziej za mną niż za moim mężem 😅
A teraz tak jak dla dzieciaków, chcemy przygotować prezenciki z usg i maleńkimi skarpetkami i wręczyć z zaskoczenia 😊

No właśnie też mam taką z którą się nie bardzo układa. 🙈
Ja mam taką neutralną jakoś blisko nie jesteśmy ale dogadujemy się. Moja mama jest ta lepszą teściową mój mąż sam powiedział że cieszy się że mama wróciła z Anglii i mieszka póki co z nami. Ze swoją by nie wytrzymał. Z resztą mieszkaliśmy miesiąc jak sprzedaliśmy mieszkanie i kupowaliśmy dom. Miesiąc dało się przeżyć ale dłużej...

Hej :) No i nie powiedzieliśmy teściom 🤣 Mial to zrobić mąż i nie znalazł dobrego momentu 🙉 teraz dowiedzą się przez telefon 😔

@Kasia_2022 Twoj arbuz najbardziej mnie przekonuje 🤩 jak patrzę na zdj frytek to 🤮 mimo że normalnie Kochom.

Ja dzisiaj nie bardzo mogę coś zjeść.. A wstałam o 6 rano 🙈

Z rana zwróciłam mała kawę... i ciągle czuje zapach na sobie. Przebrałam się i nadal. Na myśl o jedzeniu dziś mam 🤢🤮

Ja mam taką neutralną jakoś blisko nie jesteśmy ale dogadujemy się. Moja mama jest ta lepszą teściową mój mąż sam powiedział że cieszy się że mama wróciła z Anglii i mieszka póki co z nami. Ze swoją by nie wytrzymał. Z resztą mieszkaliśmy miesiąc jak sprzedaliśmy mieszkanie i kupowaliśmy dom. Miesiąc dało się przeżyć ale dłużej...
Za taką neutralną to nawet wiele bym dała 🙈😅

reklama
Na początku mnie zaglaskac chciała bo ma 2 synów. O rety jak mnie to wkurzało tu mnie dotknęła tu polaskotala. Teraz na szczęście już jej przeszło 😆

Ale dla pocieszenia dodam że ojców obydwoje mamy do d...
No u mnie jest tak że, dopóki nie wiedziała że nie jestem religijna to było idealnie.
Jak się dowiedziała to dosłownie zrugała mi rodzinę... za wychowanie mnie i mojej siostry bez Boga...

Potem wielka awantura... Teraz dalej ją boli że mieszkamy razem bez ślubu. A jak się ma dowiedzieć o ciąży to ja się boję 🙈 chyba sam jej powie 😶

Jak ja Ciebie rozumiem 😂😂 łączę się w bólu 🤗
A weź, mój to ma farta. Moi rodzice to go kochają od pierwszej wizyty 🤣

Mój ojciec to do niego synu mówi 😂🤣

Do góry