reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

W końcu migrena ustąpiła 😁 ale cudowne uczucie, bez bólu 😊
Tak czytam o waszych zachciankach...
Ja w tej ciązy mam inaczej, nie mam na nic ochoty, ale muszę jeść! i jakoś się zmuszam, najlepiej jak mi ktoś coś pod nos podstawi 😉 codziennie też owoc i warzywka.
A dziś obudziłam się z myślą o arbuzie, musiałam już wstać i zjeść 😅
Mniam 😋

Załączniki

• 20230625_071839.jpg
    20230625_071839.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 31
reklama
Zazdro teściowej 🥹 czy tylko mi się moja nie udała? 🫣
W poprzedniej ciąży teściowej powiedzieliśmy od razu, pierwsza wiedziała niż moja mama. Ale ja mam cudowna teściową, jest nawet bardziej za mną niż za moim mężem 😅
A teraz tak jak dla dzieciaków, chcemy przygotować prezenciki z usg i maleńkimi skarpetkami i wręczyć z zaskoczenia 😊

No właśnie też mam taką z którą się nie bardzo układa. 🙈
Ja mam taką neutralną jakoś blisko nie jesteśmy ale dogadujemy się. Moja mama jest ta lepszą teściową mój mąż sam powiedział że cieszy się że mama wróciła z Anglii i mieszka póki co z nami. Ze swoją by nie wytrzymał. Z resztą mieszkaliśmy miesiąc jak sprzedaliśmy mieszkanie i kupowaliśmy dom. Miesiąc dało się przeżyć ale dłużej...

Hej :) No i nie powiedzieliśmy teściom 🤣 Mial to zrobić mąż i nie znalazł dobrego momentu 🙉 teraz dowiedzą się przez telefon 😔

@Kasia_2022 Twoj arbuz najbardziej mnie przekonuje 🤩 jak patrzę na zdj frytek to 🤮 mimo że normalnie Kochom.

Ja dzisiaj nie bardzo mogę coś zjeść.. A wstałam o 6 rano 🙈

Z rana zwróciłam mała kawę... i ciągle czuje zapach na sobie. Przebrałam się i nadal. Na myśl o jedzeniu dziś mam 🤢🤮

Ja mam taką neutralną jakoś blisko nie jesteśmy ale dogadujemy się. Moja mama jest ta lepszą teściową mój mąż sam powiedział że cieszy się że mama wróciła z Anglii i mieszka póki co z nami. Ze swoją by nie wytrzymał. Z resztą mieszkaliśmy miesiąc jak sprzedaliśmy mieszkanie i kupowaliśmy dom. Miesiąc dało się przeżyć ale dłużej...
Za taką neutralną to nawet wiele bym dała 🙈😅

reklama
Na początku mnie zaglaskac chciała bo ma 2 synów. O rety jak mnie to wkurzało tu mnie dotknęła tu polaskotala. Teraz na szczęście już jej przeszło 😆

Ale dla pocieszenia dodam że ojców obydwoje mamy do d...
No u mnie jest tak że, dopóki nie wiedziała że nie jestem religijna to było idealnie.
Jak się dowiedziała to dosłownie zrugała mi rodzinę... za wychowanie mnie i mojej siostry bez Boga...

Potem wielka awantura... Teraz dalej ją boli że mieszkamy razem bez ślubu. A jak się ma dowiedzieć o ciąży to ja się boję 🙈 chyba sam jej powie 😶

Jak ja Ciebie rozumiem 😂😂 łączę się w bólu 🤗
A weź, mój to ma farta. Moi rodzice to go kochają od pierwszej wizyty 🤣

Mój ojciec to do niego synu mówi 😂🤣

Do góry