reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Ja to dzisiaj miałam zachciankę na frytki, ale to taką, że jak mi mąż powiedział, że nie pojedziemy na nie, to mi się oczy zaszliły 🙈 no i słowa dotrzymał, nie pojechaliśmy, ale za to teraz stoi i smaży 😁
moje wczorajsze śniadanie 🙈

Załączniki

• IMG_9318.jpeg
    IMG_9318.jpeg
    106,7 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Wzięłam od męża dwa gryzy kebaba 😩
Proszę o porady jak się powstrzymać przed jedzeniem śmieci? 🤣🤣
nie da się, mnie ostatnio cały czas bierze ochota na chipsy, mąż zrobił zapas co by nie musiał po nocach jeździć. Ale będę dzielna i zjem tylko wtedy, kiedy już nie będę mogła wytrzymać 😁

Załączniki

• 5b2a54af-08db-4e85-a412-3da069d72646.jpeg
    5b2a54af-08db-4e85-a412-3da069d72646.jpeg
    57,1 KB · Wyświetleń: 49
Dzisiaj stwierdziłam że czas zrobić sobie paznokcie 😁 masakra założyłam 3 maseczki żeby nie czuć, jak sciagalam sobie frezarką kolor...ten zapach 🤮🤮🤮🤢 😷 jak kończyłam ściągać ostatni paznokieć musiałam wyjść na zewnątrz 😁
Także poleciał sam kolor beż zdobień oby szybciej 😁
Za stopy nie wiem kiedy się wezmę 😁
Zapuszczę się jak dzik 😁😁😁
mi wczoraj ginekolog powiedziała że mam się wstrzymać z hybryda do 12 TC bo przez pierwszy trymestr nie ma bariery łożysko i wszystkie syfy przechodzą do dzidzi🙈 ale nie dałam rady z moim odrostem i zrobiłam dziś też nowe🙈

reklama
Do góry