reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

No u mnie jest tak że, dopóki nie wiedziała że nie jestem religijna to było idealnie.
Jak się dowiedziała to dosłownie zrugała mi rodzinę... za wychowanie mnie i mojej siostry bez Boga...

Potem wielka awantura... Teraz dalej ją boli że mieszkamy razem bez ślubu. A jak się ma dowiedzieć o ciąży to ja się boję 🙈 chyba sam jej powie 😶

A weź, mój to ma farta. Moi rodzice to go kochają od pierwszej wizyty 🤣

Mój ojciec to do niego synu mówi 😂🤣
Ej u mnie serio podobnie. Moi do mojego "zięciuniu" wołaja 😆 a mój do mojej mamy "mamusiu" albo "kochana teściówko" 🤩

reklama
No u mnie jest tak że, dopóki nie wiedziała że nie jestem religijna to było idealnie.
Jak się dowiedziała to dosłownie zrugała mi rodzinę... za wychowanie mnie i mojej siostry bez Boga...

Potem wielka awantura... Teraz dalej ją boli że mieszkamy razem bez ślubu. A jak się ma dowiedzieć o ciąży to ja się boję 🙈 chyba sam jej powie 😶

A weź, mój to ma farta. Moi rodzice to go kochają od pierwszej wizyty 🤣

Mój ojciec to do niego synu mówi 😂🤣
A to u mnie też tak jest z miłością od pierwszej wizyty. Z resztą jak się pokłóciliśmy to on leciał do mojej mamy i ona zawsze chciała złagodzić bo ja za bardzo się nakręcam a Łukasz jest taki dobry, za to w drugą stronę ja do teściowej zadzwoniłam raz przed ślubem powiedzieć że za chwilę ślubu nie będzie bo ślub za chwilę a to nie ogarnięte, to nie zamówione, garnitur itd. i jej pierwsza reakcja to co on ja z nim pogadam. Druga rozmowa no wiesz on jest taki zapracowany....

Też mam dosyć neutralną teściową.
Żartuję sobie czasem, że taka jak z kawałów ale nie jest tak, ona się serio nie wtrąca.
Za to starsza siostra męża to … 😈 Podejrzewam, że ona chętnie by mnie niechcący zabiła 🫢😂
Jeszcze teraz podobno starają się o drugie dziecko ale narazie cisza więc jak się dowie, że jestem w ciąży to w ogóle będę do odstrzału.

Ej teraz tak myślę że w pierwszej ciąży to ja naprawdę byłam bardzo konfliktowa delikatnie mówiąc. A w tej ciąży oprócz "afery"z chinolem na początku naprawdę odpukac ja w ogóle się nie czepiam. Chociaż wczoraj rano mąż muchę ganiał i chciał ją na mnie pacnąc to miałam ochotę wstać i pokazać mu że da się nie na mnie. Ale stwierdziłam że nie chce mi się robić afery o muchę i nie będę się wybudzać. Później mu tylko powiedziałam to stwierdził że to dla mnie za nią biegał żeby mi nie bzyczala nad uchem 😅🤣

A u mnie teściowa z kawałów występuje, ale w męskiej postaci. Teścia mam takiego, że chętnie bym go czasami ukatrupiła🙊 za to z teściową mam lepszy kontakt niż z swoją mamą 🙂

Czy któraś z Was bierze może luteinę pod językowo? Też Wam jest po niej tak niedobrze? 🤢 Nie mogę się tego ohydnego smaku niczym pozbyć przez kilka godzin 😶‍🌫️

reklama
Czy któraś z Was bierze może luteinę pod językowo? Też Wam jest po niej tak niedobrze? 🤢 Nie mogę się tego ohydnego smaku niczym pozbyć przez kilka godzin 😶‍🌫️
No mi lekarz przepisał dopochwowo bo powiedział że po tej pod język może być niedobrze, a tak w tym stanie często nas mdli.

Do góry