reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

ciekawa jestem czy w drugiej ciąży też się tak odlicza z niecierpliwością. :p no chyba że to jeden z nielicznych momentów na chwilę spokoju bez dziecka tego starszego 🤣
Ja jeszcze się nie oswoiłam z tą myślą i jakoś do mnie nie dociera 🙃 Także na spokojnie i powoli niech się wszytko dzieje 😉

reklama
Również sie przywitam myśle że tu zagoszczę:) wczoraj test zrobiony z popoludniowego moczu wyszla bladziutka kreska cień zrobilam drugi innej firmy tez kreseczka pokazała sie po.10 minutach też cień.Jak sie czujecie? Ja okresowo piersi bola pachwiny bola jajnik gdzieś daje dżezu hahah no i brzuch boli jak na okres ale w dwoch poprzednich ciazach tez bolal

Hej Dziewczyny 😘 jak tam u Was noc? Ja ostatnio bardzo źle śpię , staje co chwile do łazienki a w dzień tak nie chodzę i piersi strasznie bolą w nocy. Zawsze śpię bez stanika ale kurczę dziś pójdę w staniku chyba bo jak wstaje w nocy są takie ciężkie ze sprawia mi to ból

Hej Dziewczyny 😘 jak tam u Was noc? Ja ostatnio bardzo źle śpię , staje co chwile do łazienki a w dzień tak nie chodzę i piersi strasznie bolą w nocy. Zawsze śpię bez stanika ale kurczę dziś pójdę w staniku chyba bo jak wstaje w nocy są takie ciężkie ze sprawia mi to ból
U mnie noce są ok, ale codziennie o 19 mam zjazd - piasek pod powiekami i mdłości 😏

reklama
Cześć :) W ostatnich dniach często budzę się w nocy, bo muszę do łazienki. Od tamtego tygodnia męczę się z zaparciami. Macie może jakieś sprawdzone pomysły jak sobie z nimi poradzić? :oops:

Do góry