reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Witamy 😊 dobrze, że zmieniłaś lekarza, bo taki komentarz to w ogóle nie na miejscu! Wizyta w piątek i który to będzie tydzień? Myślisz, że będzie już serduszko?
Wpisałam wizytę w kalendarz na pierwszej stronie wątku, jeżeli będziesz miała chęć to wpisze również termin porodu 😊
8 tydzień ale pani doktor powiedziała że ciąża jest młodsza i zobaczy jak będzie zarodek, mam nadzieję że usłyszę serduszko i mój mąż dostanie super prezent na dzień ojca.
Jak będę po USG to dam znać

reklama
Dziewczyny a jak to jest z tym pustym jajem płodowym?
Beta przyrasta prawidłowo przy tym? Są objawy ciążowe? Jakieś plamienia czy coś?
Nie wiem czemu ciagle gdzieś z tylu głowy mam to, na wizycie tylko pecherzyk widziałam a do następnej 10 dni. Już zaczynam się stresować.
Ja na pierwszej wizycie też widziałam tylko pęcherzyk był to 5 tydzień a 9 dni później był już zarodek.
W pierwszej ciąży miałam puste jajo płodowe i w 6 tygoniu zaczęłam krwawić i tak naprawdę nie miałam żadnych objawów.

reklama
Do góry