Lauritaa
Moderator
Oo, to rzeczywiście późno, ale wszystkie będą czekać na wieści
Stres mam duży skupic się nie mogę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo, to rzeczywiście późno, ale wszystkie będą czekać na wieści
Mi pomagają daktyle zjem z pół paczki suszonych i do kibelkaCześć W ostatnich dniach często budzę się w nocy, bo muszę do łazienki. Od tamtego tygodnia męczę się z zaparciami. Macie może jakieś sprawdzone pomysły jak sobie z nimi poradzić?
Dobrze to rozumiem, nie jesteś sama i wszystkie to przechodzimy tak to będzie teraz wyglądać, że od wizyty do wizyty stresy, a jak wyjdzie z brzucha to dopiero się zacznieStres mam duży skupic się nie mogę
Dokładnie jak dziecko jest w brzuchu to się człowiek stresuje , a jak wyjdzie to chcieliby się go z powrotem do brzucha upchać, żeby było bezpieczneDobrze to rozumiem, nie jesteś sama i wszystkie to przechodzimy tak to będzie teraz wyglądać, że od wizyty do wizyty stresy, a jak wyjdzie z brzucha to dopiero się zacznie
u mnie poranne mdłości najgorsze. Nie wymiotuję ale rano i wieczorem mam ochotę, w dzień ok.Hej Dziewczyny jak tam u Was noc? Ja ostatnio bardzo źle śpię , staje co chwile do łazienki a w dzień tak nie chodzę i piersi strasznie bolą w nocy. Zawsze śpię bez stanika ale kurczę dziś pójdę w staniku chyba bo jak wstaje w nocy są takie ciężkie ze sprawia mi to ból
Ja biorę co prawda dopochwowo ale zauważyłam że odkąd ja biorę to mdłości się pojawiły.u mnie poranne mdłości najgorsze. Nie wymiotuję ale rano i wieczorem mam ochotę, w dzień ok.
Czy ktoś was bierze luteinę podjęzykowa? Nie wiem czy ona trochę nie podbija tych mdłości
Ja brałam w 2 ciąży. Lekarka mówiła, że wzmaga objawyu mnie poranne mdłości najgorsze. Nie wymiotuję ale rano i wieczorem mam ochotę, w dzień ok.
Czy ktoś was bierze luteinę podjęzykowa? Nie wiem czy ona trochę nie podbija tych mdłości