reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Witam przyszłe mamy 😊
Postanowiłam i ja do was dołączyć, to moja czwarta ciąża, dwoje dzieci jedno poronienie w tamtym roku (lekarz stwierdził że na dzieci jestem już za stara i pewnie dlatego nie było serduszka) no ale to było na NFZ
Teraz chodzę prywatnie i nie jestem za stara ☹️
przyrosty bety na początku ok, pierwsze usg 7.06 pęcherzyk w macicy 5mm, chciałam wykluczyć pozamaciczną moja siostra niestety miała i pękł jej jajowód.
teraz mam następne USG 23.06
Pozdrawiam was wszystkie i życzę żeby nam nasze dzieciątka zdrowo rosły;)
W szoku jestem że lekarz ci tak powiedział. Mogę zapytać ile masz lat?

reklama
Witam przyszłe mamy 😊
Postanowiłam i ja do was dołączyć, to moja czwarta ciąża, dwoje dzieci jedno poronienie w tamtym roku (lekarz stwierdził że na dzieci jestem już za stara i pewnie dlatego nie było serduszka) no ale to było na NFZ
przyrosty bety na początku ok, pierwsze usg 7.06 pęcherzyk w macicy 5mm, chciałam wykluczyć pozamaciczną moja siostra niestety miała i pękł jej jajowód.
Witamy 😊 dobrze, że zmieniłaś lekarza, bo taki komentarz to w ogóle nie na miejscu! Wizyta w piątek i który to będzie tydzień? Myślisz, że będzie już serduszko?
Wpisałam wizytę w kalendarz na pierwszej stronie wątku, jeżeli będziesz miała chęć to wpisze również termin porodu 😊

Witam przyszłe mamy 😊
Witaj 😊o matko co za cham i prostak z tego lekarza 😡 dobrze, że zmieniłaś!
Trzymam kciuki za Maleństwo 🌷 niech rośnie zdrowo 😊

Ja tez kiedyś usłyszałam tekst ze jestem stara mam teraz 29 lat a to było jakieś 2 lata temu No i ze najlepszy wiek to 18-22 . Lekarze czasem trzepią tym językiem na prawo i lewo. No ale u mnie w rodzinie kobiety dostają menopauzy mając 37-40 lat wiec mnie to tez może szybciej spotkać.

A ja dziś się objadam żurkiem i nie mogę przestać 🙈 rano o 10 jak mnie już trochę mniej mdliło to pojechałam z najmłodszym na zakupy, zrobiłam dziś spaghetti i żurek. Potem do przedszkola po jednego, potem po drugiego , plac zabaw , spacery , na rowery , na lody , do babci. Mąż w końcu przyszedł to się można na chwilę położyć..

Mmm żurek ale bym zjadła 🤤

Ja tez kiedyś usłyszałam tekst ze jestem stara mam teraz 29 lat a to było jakieś 2 lata temu No i ze najlepszy wiek to 18-22 . Lekarze czasem trzepią tym językiem na prawo i lewo. No ale u mnie w rodzinie kobiety dostają menopauzy mając 37-40 lat wiec mnie to tez może szybciej spotkać.
W wieku 18-22 to ja się bałam „nastoletniej ciąży” 🫢🤣

reklama
Do góry