reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Witam przyszłe mamy 😊
Postanowiłam i ja do was dołączyć, to moja czwarta ciąża, dwoje dzieci jedno poronienie w tamtym roku (lekarz stwierdził że na dzieci jestem już za stara i pewnie dlatego nie było serduszka) no ale to było na NFZ
Teraz chodzę prywatnie i nie jestem za stara ☹️
przyrosty bety na początku ok, pierwsze usg 7.06 pęcherzyk w macicy 5mm, chciałam wykluczyć pozamaciczną moja siostra niestety miała i pękł jej jajowód.
teraz mam następne USG 23.06
Pozdrawiam was wszystkie i życzę żeby nam nasze dzieciątka zdrowo rosły;)
W szoku jestem że lekarz ci tak powiedział. Mogę zapytać ile masz lat?

reklama
Witam przyszłe mamy 😊
Postanowiłam i ja do was dołączyć, to moja czwarta ciąża, dwoje dzieci jedno poronienie w tamtym roku (lekarz stwierdził że na dzieci jestem już za stara i pewnie dlatego nie było serduszka) no ale to było na NFZ
przyrosty bety na początku ok, pierwsze usg 7.06 pęcherzyk w macicy 5mm, chciałam wykluczyć pozamaciczną moja siostra niestety miała i pękł jej jajowód.
Witamy 😊 dobrze, że zmieniłaś lekarza, bo taki komentarz to w ogóle nie na miejscu! Wizyta w piątek i który to będzie tydzień? Myślisz, że będzie już serduszko?
Wpisałam wizytę w kalendarz na pierwszej stronie wątku, jeżeli będziesz miała chęć to wpisze również termin porodu 😊

Witam przyszłe mamy 😊
Witaj 😊o matko co za cham i prostak z tego lekarza 😡 dobrze, że zmieniłaś!
Trzymam kciuki za Maleństwo 🌷 niech rośnie zdrowo 😊

Ja tez kiedyś usłyszałam tekst ze jestem stara mam teraz 29 lat a to było jakieś 2 lata temu No i ze najlepszy wiek to 18-22 . Lekarze czasem trzepią tym językiem na prawo i lewo. No ale u mnie w rodzinie kobiety dostają menopauzy mając 37-40 lat wiec mnie to tez może szybciej spotkać.

A ja dziś się objadam żurkiem i nie mogę przestać 🙈 rano o 10 jak mnie już trochę mniej mdliło to pojechałam z najmłodszym na zakupy, zrobiłam dziś spaghetti i żurek. Potem do przedszkola po jednego, potem po drugiego , plac zabaw , spacery , na rowery , na lody , do babci. Mąż w końcu przyszedł to się można na chwilę położyć..

Mmm żurek ale bym zjadła 🤤

Ja tez kiedyś usłyszałam tekst ze jestem stara mam teraz 29 lat a to było jakieś 2 lata temu No i ze najlepszy wiek to 18-22 . Lekarze czasem trzepią tym językiem na prawo i lewo. No ale u mnie w rodzinie kobiety dostają menopauzy mając 37-40 lat wiec mnie to tez może szybciej spotkać.
W wieku 18-22 to ja się bałam „nastoletniej ciąży” 🫢🤣

reklama
Do góry