reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Do dzieczyn, które mają już starsze dzieci...
Czy Wy też dużo pozapominałyściem z poprzednich ciąż, ja czytam i czytam co mi wolno, co nie. Nawet nie pamiętam jakiś balsamów używałam😉 (ostatnia ciąża 7 lat temu).
Zamówiłam teraz z serii Nacomi, ma dobre opinie i w ogóle lubie tą markę.
Zresztą tyle teraz nowości i udogodnień, że można się pogubić 😅

Kurczę przyszły mi wyniki badań krwi - TSH 4,1 😱 w poprzedniej ciąży miałam na początku 3,2 i to już był alarm, żebym na cito zaczęła przyjmować Euthyrox. Jak zwykle człowiek nie może być spokojny 🙄

Ja też mam mieszane odczucia jeśli chodzi o ciążę.. z jednej str wiem ile jest strat dookoła i ile osób pragnie mieć dzieci a nie może więc doceniam że mi się udało tym bardziej że mam 3 straty za sobą.. ale z drugiej str właśnie trzeba przeorganizować całą rzeczywistość.. znów zwrócić do etapu pieluch i karmienia piersią.. wstawania w nocy po 10 razy...🙈 Także nie jesteś sama.. ja póki co żyje chwilą.. do porodu jeszcze trochę czasu.. zacznę się organizować po 20 tc..
Ja w ogóle wyszłam z założenia, że młoda już całkiem odchowana, więc w końcu zacznę coś więcej korzystać z życia, a tu powrót do pieluch 😅 Na razie jakoś mocno o tym nie myślę, bo wiadomo do 12tc wszystko może się zdarzyć, ale znowu mi to ingeruje w plany, bo na pewno będę musiała ogarniczyc pracę, albo w ogóle iść na L4, co jest mi nie na rękę 🙄

reklama
Kurczę przyszły mi wyniki badań krwi - TSH 4,1 😱 w poprzedniej ciąży miałam na początku 3,2 i to już był alarm, żebym na cito zaczęła przyjmować Euthyrox. Jak zwykle człowiek nie może być spokojny 🙄
ja też mam właśnie podwyższony 3,3, dostałam euthyrox i w tym tygodniu mam jeszcze wizytę u endokrynologa. W poprzedniej ciąży też brałam leki całą ciążę.

Do góry