reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
@butterfly gratuluję!!
@Ducia czekamy na wieści!
Mnie po 5 obudził ból podbrzusza 😓 ale udało mi się jeszcze zasnąć i rano już ok..
Zaraz idę do córki na uroczyste zakończenie przedszkola, ale ten czas leci🙈
@agu ja tak wczoraj miałam.. na grillu się nie mogłam opamiętać jadłam i jadłam a później umierałam wieczorem.. brzuch jak balon 🙈🤷

Dziś czytam w apce że w 8 tyg można już zauważyć że brzuch urósł i ciasno w spodniach.. macie tak? Ja jeszcze nie😅
Ja trochę mam ale to chyba bardziej od tych wzdęć 😅 ciężko to rozróżnić

Cześć Mamusie!
Chciałabym do Was dołączyć. Mam synka 3 latka i córeczkę w niebie (poronienie zatrzymane w 12 tyg. w zeszłym roku). Teraz termin około 17 lutego. Wizyta 26.06. Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze i będziemy mogli tulić Dzieciątko w ramionach.
Agata
Witam 😊 i trzymam kciuki ✊✊

Cześć Mamusie!
Chciałabym do Was dołączyć. Mam synka 3 latka i córeczkę w niebie (poronienie zatrzymane w 12 tyg. w zeszłym roku). Teraz termin około 17 lutego. Wizyta 26.06. Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze i będziemy mogli tulić Dzieciątko w ramionach.
Agata
Witaj
Bądź dobrej myśli, tu wiele z nas jest po stratach ale dzielnie się trzymamy 🙂
Wszystkiego dobrego 😘

reklama
Cześć Mamusie!
Agata
Heeejo ❤️
Mocno trzymam kciuki w takim razie! ☺️

Do góry