reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Do dzieczyn, które mają już starsze dzieci...
Czy Wy też dużo pozapominałyściem z poprzednich ciąż, ja czytam i czytam co mi wolno, co nie. Nawet nie pamiętam jakiś balsamów używałam😉 (ostatnia ciąża 7 lat temu).
Zamówiłam teraz z serii Nacomi, ma dobre opinie i w ogóle lubie tą markę.
Zresztą tyle teraz nowości i udogodnień, że można się pogubić 😅

Kurczę przyszły mi wyniki badań krwi - TSH 4,1 😱 w poprzedniej ciąży miałam na początku 3,2 i to już był alarm, żebym na cito zaczęła przyjmować Euthyrox. Jak zwykle człowiek nie może być spokojny 🙄

Ja też mam mieszane odczucia jeśli chodzi o ciążę.. z jednej str wiem ile jest strat dookoła i ile osób pragnie mieć dzieci a nie może więc doceniam że mi się udało tym bardziej że mam 3 straty za sobą.. ale z drugiej str właśnie trzeba przeorganizować całą rzeczywistość.. znów zwrócić do etapu pieluch i karmienia piersią.. wstawania w nocy po 10 razy...🙈 Także nie jesteś sama.. ja póki co żyje chwilą.. do porodu jeszcze trochę czasu.. zacznę się organizować po 20 tc..
Ja w ogóle wyszłam z założenia, że młoda już całkiem odchowana, więc w końcu zacznę coś więcej korzystać z życia, a tu powrót do pieluch 😅 Na razie jakoś mocno o tym nie myślę, bo wiadomo do 12tc wszystko może się zdarzyć, ale znowu mi to ingeruje w plany, bo na pewno będę musiała ogarniczyc pracę, albo w ogóle iść na L4, co jest mi nie na rękę 🙄

reklama
Kurczę przyszły mi wyniki badań krwi - TSH 4,1 😱 w poprzedniej ciąży miałam na początku 3,2 i to już był alarm, żebym na cito zaczęła przyjmować Euthyrox. Jak zwykle człowiek nie może być spokojny 🙄
ja też mam właśnie podwyższony 3,3, dostałam euthyrox i w tym tygodniu mam jeszcze wizytę u endokrynologa. W poprzedniej ciąży też brałam leki całą ciążę.

Do góry