reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
A skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska 😊

Małopolska :)

Dolnośląskie;)
Jestem za zamkniętą grupą, zawsze jakiś tak swobodniej pisać :) ogólnie chyba dużo nas na tej grupie, bo mam problem, żeby Was nadrobić. ;)
A propos mówienia o ciąży, u mnie mieszka moja Mama od jakiegoś czasu i zastanawiam się kiedy się domyśla. Cały czas tylko słyszę od rodziny komentarze , żebym już więcej dzieci nie rodziła 🙈 bo ogólnie ciągle szał w domu z tą trójką małych.

Ja czekam na teksty w stylu że się skusiłam ba 800+ 🤣🤣🤣🤣 i kartę dużej rodziny 😅😎

Dużo dziewczyn cicho podczytujących się ujawnia bo pojawił się temat zamknięcia forum 😉
To dobrze, im więcej tym lepiej, ale cichym podglądaczom mówię zdecydowanie nie 😀
Ja was zaczęłam czytać przedwczoraj, bo wtedy mi wyszedł pozytywny test. Ale był blady więc czekałam. Dzisiaj już nie mam wątpliwości że to ciąża dlatego dołączyłam. A za wątkiem prywatnym jestem jak najbardziej.

Powiem Wam dziewczyny ze bardzo boje się prenatalnych 😢 No i jutrzejszego dnia. Mam wizytę na 8:30 na sprawdzenie serduszka . Trzymajcie kciuki
Ja też bardzo się boję.
Wczoraj w ogóle miałam jakiś kryzys, wszystko mnie denerwowało 😳
Mąż się zaśmiał, że ja słowa przekręcam a ja mówię, że ja nic nie przekręcam i tak chwilę się przedrzeźnialiśmy.
Aż w końcu tak się zdenerwowałam, że łzy mi zaczęły lecieć 😅 On zdziwiony, ja płaczę i mówię do niego, że nigdy nie może mi odpuścić tylko idzie w zaparte! 😂
Jak to piszę dzisiaj to śmiać mi się chce, po prostu jak dzieci a ja to już w ogóle, popłakać się przez taka glupote 🤣
Co się ze mną dzieje 🫢😁

reklama
Ja też bardzo się boję.
Wczoraj w ogóle miałam jakiś kryzys, wszystko mnie denerwowało 😳
Mąż się zaśmiał, że ja słowa przekręcam a ja mówię, że ja nic nie przekręcam i tak chwilę się przedrzeźnialiśmy.
Aż w końcu tak się zdenerwowałam, że łzy mi zaczęły lecieć 😅 On zdziwiony, ja płaczę i mówię do niego, że nigdy nie może mi odpuścić tylko idzie w zaparte! 😂
Jak to piszę dzisiaj to śmiać mi się chce, po prostu jak dzieci a ja to już w ogóle, popłakać się przez taka glupote 🤣
Co się ze mną dzieje 🫢😁
No to ja wczoraj przez tego chińczyka też się na koniec poryczalam 🤣

Do góry