Lilka92
Fanka BB :)
Oj tak, ale moja córka nie zna litości ogólnie zmęczenie i sennośćDziewczyny wam też chce się tak spać takie wyczerpanie czuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, ale moja córka nie zna litości ogólnie zmęczenie i sennośćDziewczyny wam też chce się tak spać takie wyczerpanie czuje
Ja pracuję zdalnie i mam pracę która mnie nie stresuje jakoś bardzo więc ile dam radę to będę pracowała, może do końca nawetDziewczyny planujecie iść na l4? Czy raczej będziecie pracować do kiedy dacie radę?
U mnie tak samo, czekamy do 4 miesiąca żeby wszystkim powiedzieć. Nie wiem jak to zrobić, w szoku będzie rodzina bo mówiłam zawsze, że nie chcę nigdy dzieciU mnie jeszcze nikt nie wie, tylko mąż i forum
moja w żłobku wiec mam do 13 luzOj tak, ale moja córka nie zna litości ogólnie zmęczenie i senność
Tak, mam tak popołudniami 16 godzina i się oko zamykaDziewczyny wam też chce się tak spać takie wyczerpanie czuje
ja mam dzisiaj teraz tak idę chyba na 30 minut oko zamknąć jeszcze ze pół nocy nie spalaTak, mam tak popołudniami 16 godzina i się oko zamyka
No ja bym chciała trochę pożyć w spokoju, podejrzewam, że jak się rodzina dowie to już go nie doswiadczę Jestem jedyną córką moich rodziców w dodatku jestem najmłodsza, moi bracia mają dorosłe dzieci. Także moja mama na bank sfiksuje na punkcie moim i ciążyU mnie tak samo, czekamy do 4 miesiąca żeby wszystkim powiedzieć. Nie wiem jak to zrobić, w szoku będzie rodzina bo mówiłam zawsze, że nie chcę nigdy dzieci
U mnie tak samo, czekamy do 4 miesiąca żeby wszystkim powiedzieć. Nie wiem jak to zrobić, w szoku będzie rodzina bo mówiłam zawsze, że nie chcę nigdy dzieci
Póki co wiemy tylko ja z małżem jeśli 16.06 na wizycie wszystko będzie ok typu serduszko itp. To się pochwalimy rodzicom, rodzeństwu i przyjaciołom akurat będziemy pewnie wznosić toast za 5 rocznice ślubu to byłaby super okazja do ogłoszenia cudownych wieściA właśnie pojawił się temat. Mówiliście juz komuś o ciąży ? u mnie wie tylko mąż i jeszcze poczekam trochę aż inni sie dowiedzą (planuje do serduszka albo dluzej)