reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
No ja bym chciała trochę pożyć w spokoju, podejrzewam, że jak się rodzina dowie to już go nie doswiadczę 🤣 Jestem jedyną córką moich rodziców w dodatku jestem najmłodsza, moi bracia mają dorosłe dzieci. Także moja mama na bank sfiksuje na punkcie moim i ciąży 😱😂

Masz to jak w banku. Ja tez jestem najmłodsza i moja córka to oczko w głowie mojej mamy,mieszkamy 45 km od siebie wiec nawet codziennie musi ją widzieć przez WhatsAppa 😆

Serio? Myślałam, że wtedy dopiero tak lekko brzuch rośnie który łatwo można ukryć 🙈🤣 haha to z rodziną męża będę miała problem w takim razie bo często się widzimy a moja rodzina mieszka 350km ode mnie więc tu problemu nie będzie 😁

Taki termin ogloszenia sobie wymyśliłam bo słyszałam, że pierwsze 3 miesiące ciąży są bardzo niepewne i wiele może się wydarzyć. Co o tym myślicie? 🤔

Masz rację, tak samo zawsze myslalam i myślę, ze te 12 tygodni jest najważniejsze.
Ale rodzice mogą wiedzieć tak uważać a do reszty to sie zobaczy 🙂
Z brzuszkiem to każda ma inaczej ja w ciąży mialam mały, wszyscy mowili ze chcieli by taki jak ja, ale na koniec ciąży to juz solidnie wybiło 😆

Masz rację, tak samo zawsze myslalam i myślę, ze te 12 tygodni jest najważniejsze.
Ale rodzice mogą wiedzieć tak uważać a do reszty to sie zobaczy 🙂
Z brzuszkiem to każda ma inaczej ja w ciąży mialam mały, wszyscy mowili ze chcieli by taki jak ja, ale na koniec ciąży to juz solidnie wybiło 😆
Zależy tez jakich się ma rodziców bo jeśli nie potrafią nie puścić pary z ust to można mówić 😂
Niektóre mamy musza się pochwalić wokół wszystkim znam i takie przypadki

Ja na szczescie jeszcze nikomu nie mowilam. W nocy zaczelo mi sie krwawienie, teraz troche ustalo, obawiam sie ze sie bedziemy musieli pozegnac :-(
Dzisiaj masz wizytę - o której godzinie? Pamiętaj, że takie sytuacje się zdarzają i w zdrowych ciążach
U mnie tak samo na pokładzie 2 latka i 9 miesięcy i co chwile cos. Nie dość, ze obiad trzeba zrobić i ogólnie porzadek utrzymać to jeszcze ją sie zająć 😆
Ja to się boję jak to będzie, bo córka będzie miała 1rok i 7 miesięcy jak rodzeństwo się pojawi 🙈 już jest bardzo absorbująca 😅

reklama
Dziewczyny, ja o 3:30 się przebudziłam i zasnąć nie mogłam :/ o 9:30 przyłożyłam głowę do poduszki i otworzyłam oczy o 12:00!!! 🥹😂

@Pati4gce bądź dobrej myśli ✊✊ ja 3 razy krwawilam/ plamilam od transferu, sprawdzałam betę, jest okej. Lekarza mam w piątek. Bierzesz progesteron?

Do góry