reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Ze wzgledu na wczesniejsze poronienia i krwiaka w ostatniej ciazy. To tak chyba bardziej profilaktycznie bo badan nie mialam robionych, ale moj ginekolog twierdzi ze on dobrze wplywa na ukrwienie macicy.
A rozumiem no na razie mam duphaston 3x1 i euthyrox 100 może jutro uda mi się zrobić badania z rana to zrobię tsh , betę I zastanawiam się nad progesteronem bo mialam 07.09 13.51 .

reklama
A rozumiem no na razie mam duphaston 3x1 i euthyrox 100 może jutro uda mi się zrobić badania z rana to zrobię tsh , betę I zastanawiam się nad progesteronem bo mialam 07.09 13.51 .
A to ja tez mialal prog raz 17 raz 13,7 ale przestalam badac bo mnie dziewczyny uswiadomily ze duphaston nie wyjdzie w badaniach progesteronu

@paulina7891 ja u ciebie wyglądały plamienia? Bierzesz coś dodatkowo na nie ? 🍀
przy zagnieżdżeniu Przy podcieraniu cały papier w zywej krwi, później na wkładce/bieliźnie pojedyncze ślady krwi.
To co we wtorek po nogach poleciało było brudne, więc przypuszczam, że może wszystko tam się oczyścilo po zagnieżdżeniu.
Dziś znów jest... Osiwieje do piątku.
Nic nie dostałam na to, jedynie lekarz odstawil acard. Prosił, żeby się nie niepokoic, że we wczesnej ciąży tak może być.

przy zagnieżdżeniu Przy podcieraniu cały papier w zywej krwi, później na wkładce/bieliźnie pojedyncze ślady krwi.
To co we wtorek po nogach poleciało było brudne, więc przypuszczam, że może wszystko tam się oczyścilo po zagnieżdżeniu.
Dziś znów jest... Osiwieje do piątku.
Nic nie dostałam na to, jedynie lekarz odstawil acard. Prosił, żeby się nie niepokoic, że we wczesnej ciąży tak może być.
właśnie pisałam z dziewczyną z jednej z grup że acard może powodować krwawienia .
U mnie jak na razie spokój żadnych różowych tylko brązowe plamienia ale brzuch boli oby już był poniedziałek zwariować można 🙈

Ale tak myślałam ostatnio miałam takie 2 dni wysoka temperaturę mogło ty być właśnie zagnieżdżenie a te brudne plamienie to stara krew .

Jak u Was samopoczucie? 😊
U mnie nawet dobrze i się martwię, bo lekkie mdłości z rana i nawet kawę pije 🙈 ciekawe jak reszta dnia 😅

U mnie nawet dobrze i się martwię, bo lekkie mdłości z rana i nawet kawę pije 🙈 ciekawe jak reszta dnia 😅

U mnie samopoczucie ok, ból piersi mnie uspokaja i cmienie w podbrzuszu. Niestety mamy chorobę w domu, najpierw synek dwa dni miał wysoką gorączkę i nic więcej, teraz mąż. Temperatura dochodzi nawet do 39 i bardzo się martwię, że następna ja jestem w kolejce. Jutro mam USG, oby mnie przed tym nie rozłożyło 🫤🤞

reklama
hej! Mnie dzisiaj w nocy złapały nudności i to prawdziwe 😂 ale ogólnie czuje się bardzo dobrze i gdyby nie brak żadnych krawien i powiększone piersi żyłabym w mega strachu, już nie mogę doczekać się usg 😊 a no i zapomniałam że mega szybko się męczę, wczoraj wjechala dluga drzemka w ciągu dnia 😂

Do góry