reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Witam Wszystkie Mamy
Jestem obecnie w 7 tygoniu ciąży i za tydzień kończę 40 lat, na pokładzie 15 letnia córcia ♥️.
Jutro mam wizytę i dowiem się czy wszystko ok.
Do wszystkich przyszłych mam które mają plamienia, ja w pierwszej ciąży również takie miałam i brałam leki.
Dbajcie o siebie i dużo odpoczywajcie, wiem że bardzo strsujecie się tym, tego nie da się wykluczyć, każda z nas chciałby żeby wszystko było dobrze.
Jeśli ciąża rozwija się to lekkie plamienia mogą się pojawić, moja siostra plamila prawię do 6 miesiąca i urodziła śliczna córeczkę, także dziewczyny glowa do góry.
Pozdrawiam Kasia
Witaj ❤️ jak to miło, że Nasze grono się powiększa! Powodzenia na wizycie i koniecznie daj znać po! 😊

reklama
Jak u Was samopoczucie? 😊
U mnie nawet dobrze i się martwię, bo lekkie mdłości z rana i nawet kawę pije 🙈 ciekawe jak reszta dnia 😅
U mnie w dalszym ciągu ból piersi i senność 🥱 kurczę ja to chyba mam najpóźniej z Was wizytę bo dopiero 23.06 ale to z tego względu, że taki był najbliższy termin w medicover, w którym mam pakiet medyczny 🙈 zwariuje do tej pory 😁

U mnie w dalszym ciągu ból piersi i senność 🥱 kurczę ja to chyba mam najpóźniej z Was wizytę bo dopiero 23.06 ale to z tego względu, że taki był najbliższy termin w medicover, w którym mam pakiet medyczny 🙈 zwariuje do tej pory 😁
Ja pierwszą wizytę miałam prywatną 30 mają, a jutro mam normalną na NFZ bo stwierdziłam że trochę dużo by nas to wyniosło wizyta co dwa tygodnie po 300zl do tego wszystkie badania płatne.

Ja pierwszą wizytę miałam prywatną 30 mają, a jutro mam normalną na NFZ bo stwierdziłam że trochę dużo by nas to wyniosło wizyta co dwa tygodnie po 300zl do tego wszystkie badania płatne.
No ja się cieszę, że mam pakiet medyczny z pracy bo jednak sporo zaoszczędze na wizytach i badaniach, których jest taaak dużo 😂😱 jedynie dodatkowo odpłatnie wybieram się na usg prenatalne i połówkowe do takiego prekursora genetyki,
Który na szczęście stacjonuje w Łodzi i to zaledwie 2 km ode mnie i fakt, że bierze 400 zł za usg ale w 1 ciazy po każdej wizycie u niego byłam zachwycona i już w 13 tc poznałam płeć ❤️

Ja staram się być spokojna. W okolicach miesiączki bolal mnie brzuch to panikowałam. Teraz jest dobrze to jestem juz bardziej spokojna. Mąż mi tłumaczy i stopuja, ze nie mam na nic wpływu.
Ale rozumiem Cb doskonale. Który tydzien ? 🙂
Dziś wg. miesiączki wychodzi 6+1 czyli początek 7 tyg. A u Ciebie?

Też baaaardzo staram się podchodzić na spokojnie, ale po 3 poronieniach to nie łatwe. Chociaż teraz pierwszy raz jestem w ciąży jak na świecie jest nasza córka i skutecznie zajmuje mi czas i głowę 😂

Dziś wg. miesiączki wychodzi 6+1 czyli początek 7 tyg. A u Ciebie?

Też baaaardzo staram się podchodzić na spokojnie, ale po 3 poronieniach to nie łatwe. Chociaż teraz pierwszy raz jestem w ciąży jak na świecie jest nasza córka i skutecznie zajmuje mi czas i głowę 😂

A to mi przykro nie wiedziałem 😞 trzymam kciuki aby bylo dobrze!
To prawda sama mam małą córkę i tez nie idzie się nudzić.
Ja 4+5 czyli 5, a we wtorek nowy tydzien sie zacznie 😀 czyli 6 jak dobrze to rozumuje bo juz nie pamietam jak to sie liczy haha

reklama
No właśnie dziewczyny. Będziecie prowadziły ciążę na NFZ czy prywatnie?
Ja prywatnie. U mnie nie ma dobrych, polecanych lekarzy na nfz.

Do góry