reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Na razie plamienie ustało tylko brązowe wzięłam 3x1 duphaston.🙏😊
Tylko ten bol brzucha mnie niepokoi ja na @ ale w sumie jestem w terminie i tak moze być. Odpoczywam ile się da ale z tą mała agentka się nie da jeszcze sama dzisiaj do 23 😔

reklama
Ja też jakoś tak nie ciążowo się czuję. Gdybym nie szukała objawów to bym nie miała. Na początku wcześniejszych ciąż miałam zawsze bóle krzyża i pachwin, podbrzusza. Potem zaraz przechodziło w mdłości. Póki co to tak wszystko delikatnie ;) mnie to cieszy , oby jak najdłużej.

Przykro mi , teraz się nastresujesz :( wierzę jednak , że to nic złego i Twój mały kropek sobie pięknie rośnie ❤️dużo dziewczyn plamiło na początku i wszystko było ok🙂
Mi jakoś z tym dziwnie, większość narzeka na mdłości w pierwszej ciąży a u mnie nic. Nie to, że chce je mieć ale już internet ryje mi głowę 😅 Chociaż może jeszcze zbyt wcześnie na takie typowe objawy, nie wiem.

Mi jakoś z tym dziwnie, większość narzeka na mdłości w pierwszej ciąży a u mnie nic. Nie to, że chce je mieć ale już internet ryje mi głowę 😅 Chociaż może jeszcze zbyt wcześnie na takie typowe objawy, nie wiem.

Ja pierwszą ciążę praktycznie bezobjawowo przechodziłam. Jedynie na początku (ale jakos w późniejszych tygodniach nie tych 4 i 5) mialam tak ze musialam cos przegryźć szybko zanim wstalam z łóżka bo muliło mnie i dosc długo się to utrzymywało.

Ja pierwszą ciążę praktycznie bezobjawowo przechodziłam. Jedynie na początku (ale jakos w późniejszych tygodniach nie tych 4 i 5) mialam tak ze musialam cos przegryźć szybko zanim wstalam z łóżka bo muliło mnie i dosc długo się to utrzymywało.
To ja tak mam, że jak kilka godzin nic nie zjem to strasznie mnie mdli 🙄 Nindzia ciesz się, że tak nie masz. Nic przyjemnego 😅

Uwierz mi - nie chcesz mieć 😛 ja w pierwszej ciąży miałam dopiero między 9-12 tc i w środku nocy musiałam jeść banany bo tylko one mi pomagały na mdłości 😅 na początku mąż latał do kuchni, a potem to już całe kiście leżały koło łóżka żeby były pod ręka 😅 w tej ciąży póki co totalnie nic nie czuje, ale wszystko jeszcze przede mną 🙄

Ja tez w pierwszej ciazy plamienia mialam caly pierwszy trymestr. Teraz tez sporadycznie, biore duphaston i acard i staram sie nie panikowac. Chyba nic wiecej zrobic nie mozna, klucia w pachwinach tez mialam, za to nie mam ani mdlosci ani boli piersi jak narazie. A co ciekawe w ciazy zatrzymanej nie mialam zadnych plamien takze to nie musi byc nic zlego

Ja tez w pierwszej ciazy plamienia mialam caly pierwszy trymestr. Teraz tez sporadycznie, biore duphaston i acard i staram sie nie panikowac. Chyba nic wiecej zrobic nie mozna, klucia w pachwinach tez mialam, za to nie mam ani mdlosci ani boli piersi jak narazie. A co ciekawe w ciazy zatrzymanej nie mialam zadnych plamien takze to nie musi byc nic zlego
jestem spokojna na razie się uspokoiło nie ma różowego plamienia tylko brązowe ale brzuch boli .
A acard po co bierzesz właśnie czytałam że dużo dziewczyn bierze :)

jestem spokojna na razie się uspokoiło nie ma różowego plamienia tylko brązowe ale brzuch boli .
A acard po co bierzesz właśnie czytałam że dużo dziewczyn bierze :)
Ze wzgledu na wczesniejsze poronienia i krwiaka w ostatniej ciazy. To tak chyba bardziej profilaktycznie bo badan nie mialam robionych, ale moj ginekolog twierdzi ze on dobrze wplywa na ukrwienie macicy.

reklama
Ja miałam na 3 dni przed miesiączką plamienie brązowe już po pozytywnych testach. Następnego dnia ani śladu, ginekolog stwierdziła, że to stara krew prawdopodobnie z implantacji.

Do góry