reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny dostałam plamienia nie ma jeszcze krwi ,
Takie różowo brązowe jutro powinnam dostać @ i brzuch mnie boli 😞😞

Kochana może to jeszcze nic złego? Zdążają się plamienia a nawet krwawienia w terminie spodziewanego okresu.. jak teraz sytuacja wygląda? Kiedy masz lekarza? Może idź na betę?

Kochana może to jeszcze nic złego? Zdążają się plamienia a nawet krwawienia w terminie spodziewanego okresu.. jak teraz sytuacja wygląda? Kiedy masz lekarza? Może idź na betę?
no jak sprawdzałam szyjkę to jest tej krwi może nie krwista ale jest i boli mnie ten jajnik co owulacja i wymiotować mi się chce .

Lekarz dopiero po 18.06
Wczoraj byłam i rosła
Tylko inne laboratorium ale takiej różnicy nie było by z 23 na 96 .
W poniedziałek miałam plan zrobić przyrost.
Juz myslalam ze to pozostałości po poronieniu taka stara krew 😞

no jak sprawdzałam szyjkę to jest tej krwi może nie krwista ale jest i boli mnie ten jajnik co owulacja i wymiotować mi się chce .

Lekarz dopiero po 18.06
Wczoraj byłam i rosła
Tylko inne laboratorium ale takiej różnicy nie było by z 23 na 96 .
W poniedziałek miałam plan zrobić przyrost.
Juz myslalam ze to pozostałości po poronieniu taka stara krew 😞
nie panikuj choć wiem że to trudne 😔 skoro przyrost był to musi byc dobrze✊ to pewnie będą jedne z najdłuższych dni w twoim życiu ale pewnie w poniedziałek będzie dalej przyrost 🥰 gorzej jakby była czysta krew.. zobacz @paulina7891 też plamilam a już widziała swojego kropka i jest wszystko ok, bądź dobrej myśli✊✊

To żadna wyrocznia tylko dowód anegdotyczny ale w ciąży z córką płamiłam do 16 tyg. Jest z nami szczęśliwie na świecie ! Trzymaj się tam, oszczędzaj i bądź dobrej myśli 💜

Mnie dziś jakoś nie, w ogóle rano byłam jakaś zmęczona a później wyszliśmy ze znajomymi i zapomniałam o tym. Czuję się jakbym nie była w ciąży 😳 I już też schiza łapie bo się naczytałam złych rzeczy w internecie. Chyba sen już dzisiaj będzie najlepszym pomysłem, zdecydowanie za długi dzień i niepotrzebne zamartwianie 😳
Ja też jakoś tak nie ciążowo się czuję. Gdybym nie szukała objawów to bym nie miała. Na początku wcześniejszych ciąż miałam zawsze bóle krzyża i pachwin, podbrzusza. Potem zaraz przechodziło w mdłości. Póki co to tak wszystko delikatnie ;) mnie to cieszy , oby jak najdłużej.
Przykro mi , teraz się nastresujesz :( wierzę jednak , że to nic złego i Twój mały kropek sobie pięknie rośnie ❤️dużo dziewczyn plamiło na początku i wszystko było ok🙂

Kochana trzymam kciuki ✊ to wcale nie musi być wyrok! Tak jak piszą dziewczyny - zdarza się, że niektóre kobiety plamią, a ciąże zdrowo się rozwijają 🙂 moja mama też plamiła w ciąży ze mną a jestem i mam się bardzo dobrze ☺️ wiem, że to trudne ale głowa do góry! 😘

Dziękuje dziewczyny każdej za te mile słowa i wsparcie ♥️♥️♥️
Lekarz mi odpisal.
Czekamy przez weekend i będę się obserwować i odpoczywać jak się da .

Wiadomość od lekarza :
Jest przyrost wiec rozwój.
Objawy niepokojące lecz dość czeste w terminie spodziewanych miesiączek.
Czy duphaston pomoze..nie zaszkodzi na pewno.

3x1 tabl dziennie..
Jestem poza ..UE
Mam ograniczony dostep do sieci..
Jesli objawy sie pokazuja to w weekend mozna zgłosić się na izbę..
Pozdrawiam

Ja za to dziś miałam jakiś skurcz mocny, nie wiem czy to normalne aż musiałam usiąść :/ też już się zestresowałam. Czytałam, że może to być rozciąganie macicy ale nie wiem. Ktoś tak miał może? 😔 Jestem na początku 7 tygodnia

reklama
Ja za to dziś miałam jakiś skurcz mocny, nie wiem czy to normalne aż musiałam usiąść :/ też już się zestresowałam. Czytałam, że może to być rozciąganie macicy ale nie wiem. Ktoś tak miał może? 😔 Jestem na początku 7 tygodnia
tak ja miałam takie skurcze klucia z Kają w ciąży to wszystkie więzadła przygotowują się do ciąży. 😊

Do góry