reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Jak u Was samopoczucie? 😊
U mnie nawet dobrze i się martwię, bo lekkie mdłości z rana i nawet kawę pije 🙈 ciekawe jak reszta dnia 😅
ja od kilku dni budzę się tak głodna że aż mi niedobrze 🙈 standardowo bole głowy, jak tylko się schylę lub za szybko wstanę to kręci mi się w głowie i oczywiście senność 🥱

Super, że u większości bez uciążliwych objawów 😊 te małe niech będą, żebyśmy były spokojne 😀
U mnie znowu różowo czerwone plamienia w nocy a rano już brązowe niech już będzie jutro zwariuje dziewczyny 😔
Juz niedługo będzie wizyta, odpoczywaj ile się da. A o której wizyta ?

ja wizytę mam po 18.06 , a jutro idę na przyrost bety i prog idę zobaczyć . 😔
Aaa, myślałam, że udało Ci się wcisnąć wcześniej. Pewnie do południa będą wyniki, teraz na spokojnie, zdarzają się plamienia i krwawienia wielu dziewczynom i wszystko jest w porządku. Trzymam mocno kciuki, a teraz się oszczędzaj

A ja mam zawalone gardło piecze drapie i do tego chrypkę.. co do typowych objawów to wszystkie ustały i też zaczynam się niepokoić.. dziś mąż mnie wkurzył od rana jemy jajka na miękko takie normalne ze sklepu i mówi patrz mam bliźniaki( dwa żółtka) ja mówię haha a za chwilę patrzę ja też mam dwa🙈😅 no i mi już wkręca że bliźniaki będą że to znak... A ja chyba bym oszalała 🤯 z 3 w domu jeszcze 2 w drodze... Oby było jedno😅🙈

reklama
Witam Wszystkie Mamy
Jestem obecnie w 7 tygoniu ciąży i za tydzień kończę 40 lat, na pokładzie 15 letnia córcia ♥️.
Jutro mam wizytę i dowiem się czy wszystko ok.
Do wszystkich przyszłych mam które mają plamienia, ja w pierwszej ciąży również takie miałam i brałam leki.
Dbajcie o siebie i dużo odpoczywajcie, wiem że bardzo strsujecie się tym, tego nie da się wykluczyć, każda z nas chciałby żeby wszystko było dobrze.
Jeśli ciąża rozwija się to lekkie plamienia mogą się pojawić, moja siostra plamila prawię do 6 miesiąca i urodziła śliczna córeczkę, także dziewczyny glowa do góry.
Pozdrawiam Kasia

Do góry