reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Na razie plamienie ustało tylko brązowe wzięłam 3x1 duphaston.🙏😊
Tylko ten bol brzucha mnie niepokoi ja na @ ale w sumie jestem w terminie i tak moze być. Odpoczywam ile się da ale z tą mała agentka się nie da jeszcze sama dzisiaj do 23 😔

reklama
Ja też jakoś tak nie ciążowo się czuję. Gdybym nie szukała objawów to bym nie miała. Na początku wcześniejszych ciąż miałam zawsze bóle krzyża i pachwin, podbrzusza. Potem zaraz przechodziło w mdłości. Póki co to tak wszystko delikatnie ;) mnie to cieszy , oby jak najdłużej.

Przykro mi , teraz się nastresujesz :( wierzę jednak , że to nic złego i Twój mały kropek sobie pięknie rośnie ❤️dużo dziewczyn plamiło na początku i wszystko było ok🙂
Mi jakoś z tym dziwnie, większość narzeka na mdłości w pierwszej ciąży a u mnie nic. Nie to, że chce je mieć ale już internet ryje mi głowę 😅 Chociaż może jeszcze zbyt wcześnie na takie typowe objawy, nie wiem.

Mi jakoś z tym dziwnie, większość narzeka na mdłości w pierwszej ciąży a u mnie nic. Nie to, że chce je mieć ale już internet ryje mi głowę 😅 Chociaż może jeszcze zbyt wcześnie na takie typowe objawy, nie wiem.

Ja pierwszą ciążę praktycznie bezobjawowo przechodziłam. Jedynie na początku (ale jakos w późniejszych tygodniach nie tych 4 i 5) mialam tak ze musialam cos przegryźć szybko zanim wstalam z łóżka bo muliło mnie i dosc długo się to utrzymywało.

Ja pierwszą ciążę praktycznie bezobjawowo przechodziłam. Jedynie na początku (ale jakos w późniejszych tygodniach nie tych 4 i 5) mialam tak ze musialam cos przegryźć szybko zanim wstalam z łóżka bo muliło mnie i dosc długo się to utrzymywało.
To ja tak mam, że jak kilka godzin nic nie zjem to strasznie mnie mdli 🙄 Nindzia ciesz się, że tak nie masz. Nic przyjemnego 😅

Uwierz mi - nie chcesz mieć 😛 ja w pierwszej ciąży miałam dopiero między 9-12 tc i w środku nocy musiałam jeść banany bo tylko one mi pomagały na mdłości 😅 na początku mąż latał do kuchni, a potem to już całe kiście leżały koło łóżka żeby były pod ręka 😅 w tej ciąży póki co totalnie nic nie czuje, ale wszystko jeszcze przede mną 🙄

Ja tez w pierwszej ciazy plamienia mialam caly pierwszy trymestr. Teraz tez sporadycznie, biore duphaston i acard i staram sie nie panikowac. Chyba nic wiecej zrobic nie mozna, klucia w pachwinach tez mialam, za to nie mam ani mdlosci ani boli piersi jak narazie. A co ciekawe w ciazy zatrzymanej nie mialam zadnych plamien takze to nie musi byc nic zlego

Ja tez w pierwszej ciazy plamienia mialam caly pierwszy trymestr. Teraz tez sporadycznie, biore duphaston i acard i staram sie nie panikowac. Chyba nic wiecej zrobic nie mozna, klucia w pachwinach tez mialam, za to nie mam ani mdlosci ani boli piersi jak narazie. A co ciekawe w ciazy zatrzymanej nie mialam zadnych plamien takze to nie musi byc nic zlego
jestem spokojna na razie się uspokoiło nie ma różowego plamienia tylko brązowe ale brzuch boli .
A acard po co bierzesz właśnie czytałam że dużo dziewczyn bierze :)

jestem spokojna na razie się uspokoiło nie ma różowego plamienia tylko brązowe ale brzuch boli .
A acard po co bierzesz właśnie czytałam że dużo dziewczyn bierze :)
Ze wzgledu na wczesniejsze poronienia i krwiaka w ostatniej ciazy. To tak chyba bardziej profilaktycznie bo badan nie mialam robionych, ale moj ginekolog twierdzi ze on dobrze wplywa na ukrwienie macicy.

reklama
Ja miałam na 3 dni przed miesiączką plamienie brązowe już po pozytywnych testach. Następnego dnia ani śladu, ginekolog stwierdziła, że to stara krew prawdopodobnie z implantacji.

Do góry