reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Mi zależało na tym, by w kapsułce było żelazo. Podczas planowania ciąży wychodziłam z anemii i miałam przepisany Feroplex. Teraz w sumie nie robiłam morfologii, ciekawe jak ta hemoglobina już 🧐

Hej! Robiłam bete 29.05 i wyszło 24, 31.05 i wyszło prawie 100. Potem zaczęłam plamić, myślałam że wszystko stracone, to już nie robiłam, ale od piątku ustało. Dzisiaj zrobiłam bete wyszło prawie 900 💖 progesteron 18, biorę duphaston. Wizytę mam w piątek. Pewnie nic szczególnego nie będzie widać, ale nie wiem, czy nie będę potrzebować heparyny. Wolałabym tego uniknąć, bo boję się kłucia i kosztów, no ale jak będzie trzeba to trzeba. Też PAI wyszło mi dodatnie. Na razie od listopada biorę metformine 1500, polocard 150 i Wit d 4000. I inofem. Witamin jeszcze nie wybrałam, ale wkrótce trzeba będzie pomyśleć.

Spojrzałam na moje stare wyniki z ost poronienia i w 7 tyg miałam 2200 bety. A teraz jest 4 i 3 dni. W piątek będzie 5 tyg skończone.

Hej! Robiłam bete 29.05 i wyszło 24, 31.05 i wyszło prawie 100. Potem zaczęłam plamić, myślałam że wszystko stracone, to już nie robiłam, ale od piątku ustało. Dzisiaj zrobiłam bete wyszło prawie 900 💖 progesteron 18, biorę duphaston. Wizytę mam w piątek. Pewnie nic szczególnego nie będzie widać, ale nie wiem, czy nie będę potrzebować heparyny. Wolałabym tego uniknąć, bo boję się kłucia i kosztów, no ale jak będzie trzeba to trzeba. Też PAI wyszło mi dodatnie. Na razie od listopada biorę metformine 1500, polocard 150 i Wit d 4000. I inofem. Witamin jeszcze nie wybrałam, ale wkrótce trzeba będzie pomyśleć.
ja też przeczuwam że będę na heparynie.. 2 ciążę już na niej byłam w pierwszej kupowałam 100% płatnie a w drugiej ginka jakoś przepisy obeszła i miałam refundowaną .. może i teraz nam się uda😔

Cześć Dziewczyny!
Czytałam Was od początku i jestem przeszczęśliwa, że mogę na razie do Was dołączyć. Pierwszy test wyszedł dodatni w piątek 2.06, 6 dni przed spodziewaną miesiączką. Tego samego dnia badanie bety: 7,2. Dzisiaj powtórka bety: 15,4. Kalkulator twierdzi, że w normie, ale w środę pójdę kolejny raz sprawdzić czy na pewno prawidłowo rośnie.
Wstępnie pierwszą wizytę u mojej ginekolog mam umówioną na 16.06, miała to być wizyta w celu omówienia dalszych kroków, aby zajść w ciążę, a okazuje się, że może być pierwszą ciążową 😂 To moja druga ciąża, pierwsza zakończyła się w 20 tc. Mam nadzieję, że będzie mi dane zostać z Wami na dłużej :)

reklama
Do góry