reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Tak, ale to po to by sprawdzić czy owulacja było. Myślę, że dopóki nie będzie pozytywnej bety to nikt nie da duphastonu na podtrzymanie ciąży. Może tak koło 12dpo zrobić już oba te badania to będzie już w miarę pewnie
okej to poczekam te 2-3dni :)
Betę 1 raz robiła w tej ciąży tak to nie było potrzeby .
Dziekuje za rady nie będę się spieszyła. 😊

Hej! Miło Was poznać i krótko o mnie - jestem po 1 i jak na razie udanym criotransferze.
Beta 03.06 - 128.1
Beta 05.06 - 315.9

Za dwa tygodnie pierwsze usg 😊
Planowana data porodu - 10/02/2024
Nadal nie mogę uwierzyć w to szczęście 🥺🥰🥰🥰
Witaj, proszę się rozgościć na najbliższe 9 miesięcy 🥰

A jak reszta CC? Wszystko było ok? Mój ginekolog mówił że i jedna jego pacjentka 7 CC miała , bardzo się o nią bali , ale dała radę. Wszystko zależy od kobiety i od tego jak wcześniejsze CC wyglądały.
ogólnie ok ale przy trzecimi cięciu dr mówiła że już mam cienkie ściany macicy i że może być problem...

Hej dziewczyny, ja już po wizycie 😊
Widzicie ten maleńki kropek? 🥲
Pęcherzyk umiejscowiony bardzo ładnie po środku, piękne endometrium.
Wszystko jak powinno być 🥰
Niepotrzebnie spanikowałam z tsh, podobno nie jest najgorsze, dawka leku pozostaje bez zmian na chwilę obecną 🙂
Następna wizyta z początkiem lipca 🥰

Załączniki

• IMG_1725.jpeg
    IMG_1725.jpeg
    159,4 KB · Wyświetleń: 116
Niepotrzebnie spanikowałam z tsh, podobno nie jest najgorsze, dawka leku pozostaje bez zmian na chwilę obecną 🙂
Super, cudny kropek 😍

Super 🥰 witaj kropku 😊

reklama
Dziewczyny na jakie witaminy zdecydowałyście się w ciąży?
Ja kupiłam Pregna Plus, moja lekarka twierdzi, że są ok.

Do góry