Lilka92
Fanka BB :)
O to to, ból piersi jest duży zmęczenie też daje w kośćPiersi bolą ale do przeżycia Mdłości brak, za to spadki energii w ciągu dnia i lekkie wzdęcia wieczorem
W sobotę i niedziele musiałam się położyć na drzemkę po południu gdzie nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało Ogólnie zawsze miałam problemy ze snem, zawsze musiałam polezec trochę nim zasnęłam a teraz śpię jak dziecko Nawet chrapanie męża w nocy mnie nie rusza
To tak jak u mnie, skończyłam 5tc i rura mdłości o porankuAj to całkiem się nie znam. To może faktycznie.
Zawsze dostawałam po skończonym 5 tygodniu więc myślę,że i teraz tak będzie.
A jak mąż zareaguje? Pewnie lepiej niż ja pewnie będzie się trochę martwił jak sobie poradzimy, ale będzie się cieszył napewno
Daj znać jak mu powiesz
Ja tak samo czuję się wyziębiona, ciągle jest mi zimno, chyba, że stoję na słońcu w poprzedniej ciąży tak nie miałam i aż mi dziwnieJa w dzień ogólnie czuje się nieźle. W nocy mam taką kluchę w gardle , że się duszę i teraz nie wiem co mogę na to wziąć , bo w ciąży nie wszystko można. Nad ranem trochę jak na kacu, piersi też pełniejsze i czasami takie dziwne uczucie jak przy karmieniu gdy pełne były ogólnie mam je pełniejsze o do tego każdej nocy od jakiegoś czasu mam dreszcze i nie mogę się dogrzać. Te dwa objawy właśnie sprawiły , że zrobiłam test.