reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Trochę było stresu w nocy, mniejszego maluchowi wychodziło tętno pon 120, ale nie niżej niż 105.
Lekarze mieli zagwostke co robić, ale że było dużo ruchu i pomiary w ich czasie wskakiwały na 140 to postanowili obserwować. O 3h na szybkim pomiarze wyszło ok. O 6h już znowu miałam KTG czasami tętno spadało do 105 ale też nie był to długotrwały stan.
Czekam na obchód, żeby dopytać. Martwię się aby nie było odkręcony pępowiną i nie doszło do niedotlenienia :/ nie wiem czy będą chcieli zrobić USG, będę negocjować.
Poród ustawiony za 3 dni.
A jakie u Was wartości na KTG? Macie już wykonywane?
Ty dzisiaj rodzisz kochana???

O rety! To moze razem urodzimy:)
Ja mam 7 planowany obrót zewnętrzny (moze spowodowac start akcji porodowej).
Ja dzis mam 37+2 bodajże
Tez masz tak duzo tych napięć macicy? To troche boli ale nie ma nic wspolnego ze skurczami porodowymi.
Ja nie mam ani skurczy, ani twardnienia brzucha ani napięć macicy. Więc nie wiem nawet jak to wygląda szczerze mówiąc. Chyba bym się nie zdecydowała na obrót z dużo słyszałam różnych opinii na ten temat szczerze mówiąc, ale każdy ma prawo podjąć swoją decyzję🙂. Okaże się czy w tym samym terminie, tzn czy nic się wcześniej nie zacznie.

Ja nie mam ani skurczy, ani twardnienia brzucha ani napięć macicy. Więc nie wiem nawet jak to wygląda szczerze mówiąc. Chyba bym się nie zdecydowała na obrót z dużo słyszałam różnych opinii na ten temat szczerze mówiąc, ale każdy ma prawo podjąć swoją decyzję🙂. Okaże się czy w tym samym terminie, tzn czy nic się wcześniej nie zacznie.
W 1 ciąży też nie miałam a druga ciąża innaczej już kobieta odczuwa

reklama
Ja nie mam ani skurczy, ani twardnienia brzucha ani napięć macicy. Więc nie wiem nawet jak to wygląda szczerze mówiąc. Chyba bym się nie zdecydowała na obrót z dużo słyszałam różnych opinii na ten temat szczerze mówiąc, ale każdy ma prawo podjąć swoją decyzję🙂. Okaże się czy w tym samym term

A na kiedy masz termin?
Na 20 lutego .
A na kiedy masz termin?

Do góry