reklama
megson1996
Fanka BB :)
Termin cesarki na 7 lutego mam, więc może uda się dotrwać. Obecnie 38 (37+4).
O rety! To moze razem urodzimyTermin cesarki na 7 lutego mam, więc może uda się dotrwać. Obecnie 38 (37+4).
Ja mam 7 planowany obrót zewnętrzny (moze spowodowac start akcji porodowej).
Ja dzis mam 37+2 bodajże
Tez masz tak duzo tych napięć macicy? To troche boli ale nie ma nic wspolnego ze skurczami porodowymi.
Byc moze Ci co mieli na poczatek lutego - poszli wybrańcy na grupę zamkniętą.Ktoś z tego postu już urodził?
Moja znajoma miala na początek lutego i w niedziele urodzila druga ciaza
Ty dzisiaj rodzisz kochana???Trochę było stresu w nocy, mniejszego maluchowi wychodziło tętno pon 120, ale nie niżej niż 105.
Lekarze mieli zagwostke co robić, ale że było dużo ruchu i pomiary w ich czasie wskakiwały na 140 to postanowili obserwować. O 3h na szybkim pomiarze wyszło ok. O 6h już znowu miałam KTG czasami tętno spadało do 105 ale też nie był to długotrwały stan.
Czekam na obchód, żeby dopytać. Martwię się aby nie było odkręcony pępowiną i nie doszło do niedotlenienia :/ nie wiem czy będą chcieli zrobić USG, będę negocjować.
Poród ustawiony za 3 dni.
A jakie u Was wartości na KTG? Macie już wykonywane?
megson1996
Ja nie mam ani skurczy, ani twardnienia brzucha ani napięć macicy. Więc nie wiem nawet jak to wygląda szczerze mówiąc. Chyba bym się nie zdecydowała na obrót z dużo słyszałam różnych opinii na ten temat szczerze mówiąc, ale każdy ma prawo podjąć swoją decyzję. Okaże się czy w tym samym terminie, tzn czy nic się wcześniej nie zacznie.O rety! To moze razem urodzimy
Ja mam 7 planowany obrót zewnętrzny (moze spowodowac start akcji porodowej).
Ja dzis mam 37+2 bodajże
Tez masz tak duzo tych napięć macicy? To troche boli ale nie ma nic wspolnego ze skurczami porodowymi.
W 1 ciąży też nie miałam a druga ciąża innaczej już kobieta odczuwaJa nie mam ani skurczy, ani twardnienia brzucha ani napięć macicy. Więc nie wiem nawet jak to wygląda szczerze mówiąc. Chyba bym się nie zdecydowała na obrót z dużo słyszałam różnych opinii na ten temat szczerze mówiąc, ale każdy ma prawo podjąć swoją decyzję. Okaże się czy w tym samym terminie, tzn czy nic się wcześniej nie zacznie.
Mnie to już tak wszystko boli że już bym chciała żeby było po .Byc moze Ci co mieli na poczatek lutego - poszli wybrańcy na grupę zamkniętą.
Moja znajoma miala na początek lutego i w niedziele urodzila druga ciaza
megson1996
A na kiedy masz termin?Mnie to już tak wszystko boli że już bym chciała żeby było po .
reklama
Ja nie mam ani skurczy, ani twardnienia brzucha ani napięć macicy. Więc nie wiem nawet jak to wygląda szczerze mówiąc. Chyba bym się nie zdecydowała na obrót z dużo słyszałam różnych opinii na ten temat szczerze mówiąc, ale każdy ma prawo podjąć swoją decyzję. Okaże się czy w tym samym term
Na 20 lutego .A na kiedy masz termin?
A na kiedy masz termin?