Na 20 lutego .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 20 lutego .
A ja teraz czuje sie bardzo ok! Poza duza iloscia tych skurczy i bolem spojeni lonowego. Jednak chyba lepiej niz za 1 razem. Za to nadal czasem wymiotuje.0Mnie to już tak wszystko boli że już bym chciała żeby było po .
Jak pięknie pomimo komplikacji z łożyskiem jesteś bardzo dzielna,dochodź do siebie, powolutku dużo zdrówka dla Was, dzielna Mama i cała rodzinkaUrodziłam naturalnie wczoraj.
Poród chłopców ok, miałam super ekipie, niestety nie udało się urodzić łożyska. Musiał mieć zabieg w znieczuleniu ogólnym, niestety nie obyło się bez krwawienia, ale po mału dochodzę do sobie.
Gratulacje, podwójne szczęście do kochania.Cześć Dziewczyny,
Melduje się na mecie Zobacz załącznik 1607124
ale cudownie, gratulacjeCześć Dziewczyny,
gratulacjeCześć Dziewczyny,
gratulacje ogromne , że dałaś radę życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia ! A jak się czują Maluszki?Cześć Dziewczyny,
Gratulacje! Wspaniała mama i synkowie!Cześć Dziewczyny,