Lilka92
Fanka BB :)
Gratulacje dużo zdrówka teraz dla WasCześć Dziewczyny,
Melduje się na mecie Zobacz załącznik 1607124
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje dużo zdrówka teraz dla WasCześć Dziewczyny,
gratulacje dużo zdrówka dla WasCześć Dziewczyny,
To wspaniałe wieści. Jak będziesz ich juz miec przy sobie to i laktacja sama się rozkręciDziękuję
Była szansa że jeden będzie rodził się pupą, się w ostatnim dniu udało się mu przekręcić. Poród dobrze poprowadzony, wszystko szybko postępowało.
Obaj chłopcy ważyli 2,6 kg więc nie było mowy o zahamowaniu wzrostu jednego z nich no ale 2 tygodnie w szpitalu siedziałam.
Teraz walczymy o laktację, bo niestety rozkręca się powoli. Chłopców zobaczyłam dopiero po 24 h ( ze względu na mój stan, wczoraj udało nam się ich zabrać do siebie na kilka godzin). Ale dziś już będą dłużej, i czuje że będzie jazda
Ze szpitala na Starynkiewicza w Warszawie jestem bardzo zadowolona, świetna opieka.
Musisz dużo pić wody , i często przystawiać. Jak na bliźniaki to ładną wagę mają.Dziękuję
Była szansa że jeden będzie rodził się pupą, się w ostatnim dniu udało się mu przekręcić. Poród dobrze poprowadzony, wszystko szybko postępowało.
Obaj chłopcy ważyli 2,6 kg więc nie było mowy o zahamowaniu wzrostu jednego z nich no ale 2 tygodnie w szpitalu siedziałam.
Teraz walczymy o laktację, bo niestety rozkręca się powoli. Chłopców zobaczyłam dopiero po 24 h ( ze względu na mój stan, wczoraj udało nam się ich zabrać do siebie na kilka godzin). Ale dziś już będą dłużej, i czuje że będzie jazda
Ze szpitala na Starynkiewicza w Warszawie jestem bardzo zadowolona, świetna opieka.
Gratulacje!!! Wyglądają cudownie! Brawo mama, dużo zdrowia dla WasCześć Dziewczyny,