reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Jutro mamy wizytę u Pani ginekolog, powiem Wam że każda wizyta jest niesamowita, jak już możemy naszą córkę zobaczyć, dowiedzieć się ile waży i jak się ma 🥰
W sobotę będzie już 32 tydzień, więc wejdziemy w 8 miesiąc, dzisiaj butelki sterylizowałam 😁
Zastanawiam się już czy wszystko mamy, czy gotowe ☺️ ale ten czas leci 🥹

reklama
Teoretycznie nie chce, ale każdy w koło mówi że tak się nie da, bo nie raz przy piersi zaśnie ze mną, albo ja z nią 😁
mala spala ze mna do 10 miesiaca zycia. Malenstwo karmilam i odkladalam obok (poduszka wąż ciazowa byla wokol niej) ale ja spalam obok. Jak byla wieksza to „brala” cyca kiedy chciala😂 najwygodniej na swiecie.
Kwestia wyboru i przyzwyczajenia - co kto lubi.

Dziewczyny, czy uważacie, że jest sens iść na pierwsze KTG już w 32 tygodniu? Od 32 tc w mojej szkole rodzenia mogę iść na KTG w ramach jednego z dwóch przysługujących tygodniowo zajęć i zastanawiam się czy warto korzystać od razu, jeśli lekarz nic o ktg na razie nie wspominał 🤔
Jesli wszystko jest ok to mi mowili ze pierwsze ktg w terminie porodu

reklama
Do góry