reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

A ja np boje się bardziej CC niż naturalnie. Mimo tego że pękło mi krocze ogromne wyszły homoroidy że na tyłku nie mogłam usiąść i do tego małemu złamali obojczyk przy wyciąganiu bo się cofał. To nigdy a przenigdy bym sama z siebie nie zdecydowała się na CC.

reklama
A tam w szpitalu przydzielają sami lekarz prowadzącego (jestem w przychodni patologii ciąży na Starynkiwicza w Warszawie)
Dla swojego spokoju poszłabym po zaświadczenie. Wydaje mi się, że będziesz spokojniejsza, a nie żebyś na końcówce ciąży się zamartwiała dodatkowo o sposób porodu. Twoje zdrowie psychiczne jest ważne 💚

haha :D powoli tak - mam wrażenie, że teraz każdy dzień jest inny - tzn brzuch jest większy :D
Coraz więcej się rusza i tak mocniej :)
U nas teraz wizyta III trymestru 14 grudnia - będziemy robić też zdjęcie 3D - ciekawa jestem jak wyjdzie ;)
Ja mam wrażenie, że teraz to brzuch mega szybko rośnie:D. A to który tydzień u Ciebie ?

reklama
Do góry