Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to nie wiem, ja wszystko prywatnie robię i tak.Skierowaniem jest za darmo..ale nie wiem jak chodzę prywatnie czy to też obejmuję NFZ
Tak już dawno.Krzywkę któraś z was już miała?
W którym tygodniu ? Bo mi jeszcze nie dałTak już dawno.
krzywa się robi miedzy 24, a 28 tygodniem . Ja po 24 od razu byłam, tak mi zalecił lekarz.W którym tygodniu ? Bo mi jeszcze nie dał
FLO - pokazuje dobrze, a Preglife zawyża, wg FLO dzisiaj 28 i 5 dni a Preglife = 29 (28+5), ale pokazuje jako 29.I pokazuje dobrze, czy tak jakby zawyża?
Ja tez już dawno, a dokładnie w 23 i 6 dni - krzywa cukrowa, gdzie pijesz glukozę.Krzywkę któraś z was już miała?
Ja miałam jakoś nawet w 23 bo mi waga skoczyła do góry momentalnie i doktor się bał, żeby to nie była cukrzyca, ale robi się ogólnie w 24-28tc.W którym tygodniu ? Bo mi jeszcze nie dał
To szybko idź robic ta krzywa, bo jakby wyszła cukrzyca to jest niebezpieczna nieleczona w ciąży.To mi przeoczył bo nie miałam na początku tylko glukozę z krwi