megson1996
Fanka BB :)
To u mnie 29+5, więc chwila moment i 30.28tc i 4 dni,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u mnie 29+5, więc chwila moment i 30.28tc i 4 dni,
To praktycznie tydzień nas tylko dzieliTo u mnie 29+5, więc chwila moment i 30.
Tak, tak. Tylko ja sobie liczę tygodnie tak jak mój lekarz np. mam 29+6 to jeszcze 29, a nie 30 już, a w aplikacji znowu pokazuje inaczej.To praktycznie tydzień nas tylko dzieli
Ja korzystam z dwóch aplikacji FLO i PreglifeTak, tak. Tylko ja sobie liczę tygodnie tak jak mój lekarz np. mam 29+6 to jeszcze 29, a nie 30 już, a w aplikacji znowu pokazuje inaczej.
Tak 29+ 2 .A to gdzieś blisko pewnie 30 tc u Pani już?
I pokazuje dobrze, czy tak jakby zawyża?Ja korzystam z dwóch aplikacji FLO i Preglife
Na szkole rodzenia nic położna nie wspominała o skierowaniu, tylko, że koszt to 50 zł.A to prawda że trzeba teraz mieć skierowanie na ktg od lekarza ginekologa bo tak mi położna mówiła ?
Skierowaniem jest za darmo..ale nie wiem jak chodzę prywatnie czy to też obejmuję NFZNa szkole rodzenia nic położna nie wspominała o skierowaniu, tylko, że koszt to 50 zł.
A to prawda że trzeba teraz mieć skierowanie na ktg od lekarza ginekologa bo tak mi położna mówiła ?