U nas 20+5 córeczka ważyła 369gIle Wasze dzieci ważyły na połówkowych?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas 20+5 córeczka ważyła 369gIle Wasze dzieci ważyły na połówkowych?
A który teraz tydzień u Ciebie?
Moja Gin mówiła jedynie o szczepieniach na covid i grypęDziewczyny pytanko do Was, jestem w drugiej ciąży. W pierwszej ciąży ( ok 2 lata temu) szczepiłam się na krztusiec, czy w drugiej ciąży też powinnam? Pytałam dziś doktorka i nie był sam pewny co do odpowiedzi.
Z ciekawostek to mój Maluch w 23+3 ma 750g, idzie w brata
Dziewczyny pytanko do Was, jestem w drugiej ciąży. W pierwszej ciąży ( ok 2 lata temu) szczepiłam się na krztusiec, czy w drugiej ciąży też powinnam? Pytałam dziś doktorka i nie był sam pewny co do odpowiedzi.
20+0 ważył 262g lekarz mówi że będzie małym chłopczykiemIle Wasze dzieci ważyły na połówkowych?
Cześć Mamusie.
Czy macie zdarzają Wam się jeszcze bóle brzucha? Albo macie ucisk na pecherz?
ja mieszkam w Anglii i u nas zalecaja szczepienie na krztusiec w kazdej ciazyDziewczyny pytanko do Was, jestem w drugiej ciąży. W pierwszej ciąży ( ok 2 lata temu) szczepiłam się na krztusiec, czy w drugiej ciąży też powinnam? Pytałam dziś doktorka i nie był sam pewny co do odpowiedzi.