reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Hej, jesteśmy właśnie po wizycie.
Z Hanią wszystko ok, ale Panią ginekolog trochę martwi długość szyjki, przepisała więcej dha, luteinę i probiotyki… mówi że jest ok, ale dmucha na zimne, a ja już swoje myślę 😞
Zero sportów, zero sexu i odpoczynek, miałyście takie przypadki? Coś się skraca szyjka?

Z Hanią wszystko ok, ale Panią ginekolog trochę martwi długość szyjki, przepisała więcej dha, luteinę i probiotyki… mówi że jest ok, ale dmucha na zimne, a ja już swoje myślę 😞
Zero sportów, zero sexu i odpoczynek, miałyście takie przypadki? Coś się skraca szyjka?
Hej, u mnie dziś na wizycie z 5cm szyjka skróciła się do 3,5, trochę się zmartiwlam ale lekarka powiedziała, że dalej w normie i nic nie przepisała.
A jaką masz długość szyjki ?

Mi też się skróciła szyjka w pierwszej ciąży, brałam luteinę, ciąża donoszona do planowanego CC w 38 tc. Odpoczynek, zero seksu. Dobrze, że dmucha na zimne. U mnie po wdrożeniu luteiny, szyjka stanęła w miejscu.

Mi też się w pierwszej ciąży skróciła . Więcej odpoczywałam nic po za tym i tak urodziłam 40+4 dni więc na spokojnie

Teraz mam więcej ruchu bo mam starszego syna którego trzeba zawieść odebrać że szkoły do tego . Przy dziecku nie odpoczniesz , stale coś trzeba posprzątać a szyjka nie naruszona więc nie ma na to reguły

Mi tez się zaczęła dość mocno skracać w krótkim czasie. 28mm. Ginekolog założył mi pessar. Byłam prawie dwa tygodnie w szpitalu, a teraz leżę w domu.

reklama
Mi tez się zaczęła dość mocno skracać w krótkim czasie. 28mm. Ginekolog założył mi pessar. Byłam prawie dwa tygodnie w szpitalu, a teraz leżę w domu.
Ale to przy 28mm założył Ci pessar? Hmm… to mnie teraz zmartwiłaś… bo potem wartość jest 25mm i od 25mm myślą co dalej

Ostatnia edycja:
Do góry