megson1996
Fanka BB :)
To mi niby koło 15 lutego.koniec lutego, czasem wychodzi 25/02 a innym razem 27/02
najlepsze, ze przyszly rok jest przestepny wiec i 29/02 moze sie trafic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mi niby koło 15 lutego.koniec lutego, czasem wychodzi 25/02 a innym razem 27/02
najlepsze, ze przyszly rok jest przestepny wiec i 29/02 moze sie trafic
Wiesz co, bardziej już się rozglądam i czytam co potrzebne i może uda sie coś skorzystać z promocji listopadowych na BLACK FRIDAY, dlatego teraz się rozglądam, pod koniec tygodnia to będzie jakoś 27-28 tydzień. Co do pokoju, to też musze zorganizować szybciej coś, bo mój narzeczony pracuje za granicą i muszę wykorzystać czas kiedy będzie na miejscu.Już wyprawkę będziesz kupowała? Ja to mam ostrożne podejście, że jeszcze różnie może być, więc ja to planuję w okolicach 30 tc badź i później coś zacząć kupować.
W pierwszej ciąży sama Ciocia, której Mąż zmarł powiedziała, że mam zadbać o siebie i nie przyjeżdżać ( czasu covidu, jesień). Myślę że każdy zrozumie, jak Cię nie będzie. zrób jak czujesz. Co do chorób to mam syna w żłobku, chorób nie unikne, choruje syn, mąż a ja zdrowa póki co. Lubię ogórki kiszone i cytrusy to może to pomagaDziewczyny, skoro jesien juz w pelni, czy stosujecie jakies dodatkowe srodki ostroznosci zeby nie zachorowac albo nie przeziebic sie?
Przede mna decyzja czy jechac na pogrzeb jutro i troszke panikuje co robic
Hmm ale jutro jakąś względną pogodę nadają, tzn u mnie w lubelskim24 stopnieja wlasnie sie troszke obawiam, i tak mam juz duzo stresow w ciazy, nie chcialabym sobie jeszcze dokladac prawdopodobnym przeziebieniem
Hmm ale jutro jakąś względną pogodę nadają, tzn u mnie w lubelskim24 stopnie
ja wlasnie sie troszke obawiam, i tak mam juz duzo stresow w ciazy, nie chcialabym sobie jeszcze dokladac prawdopodobnym przeziebieniem
W pierwszej ciąży sama Ciocia, której Mąż zmarł powiedziała, że mam zadbać o siebie i nie przyjeżdżać ( czasu covidu, jesień). Myślę że każdy zrozumie, jak Cię nie będzie. zrób jak czujesz. Co do chorób to mam syna w żłobku, chorób nie unikne, choruje syn, mąż a ja zdrowa póki co. Lubię ogórki kiszone i cytrusy to może to pomaga