megson1996
Fanka BB :)
Dziewczyny jak Wam lekarze liczą tc, tzn. np. 21tc i 5 dni to liczą jako 21 tydzień czy już 22? Bo z różnymi opiniami się spotkałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja Gin liczy w takim przypadku 21. Co też mnie zastanawiało na początku, bo wszystkie aplikacje do liczenia tc i tym podobne, mowią, że to 22.Dziewczyny jak Wam lekarze liczą tc, tzn. np. 21tc i 5 dni to liczą jako 21 tydzień czy już 22? Bo z różnymi opiniami się spotkałam.
U nas jutro połówkowe, będzie to tc 21+3, też macie tak późno zaplanowane?Hej,
U mnie liczy tak jak jest że 21 i 5 dni na przykład, tak podaje.
W poniedziałek mamy drugie prenatalne - Wy już po?
Ja miałam połówkowe w 21tc i 6 dni.U nas jutro połówkowe, będzie to tc 21+3, też macie tak późno zaplanowane?
Czyli termin masz na połowę lutego jakoś?U nas jutro połówkowe, będzie to tc 21+3, też macie tak późno zaplanowane?
To ja miałam 21 tc i 6 dni.W poniedziałek, na prenatalnych będziemy mieć 22 i 2 dni
Tak ja już po, jak doktor powiedziała, że anatomicznie wszystko dobrze, to już stres zszedl, bo jednak się stresowałam trochę. A dziecko rusza się już coś trochę?Hej,
U mnie liczy tak jak jest że 21 i 5 dni na przykład, tak podaje.
W poniedziałek mamy drugie prenatalne - Wy już po?
Tak, rusza się i rusza, tak wyraźnie zaczęło 18-19 tydzieńTak ja już po, jak doktor powiedziała, że anatomicznie wszystko dobrze, to już stres zszedl, bo jednak się stresowałam trochę. A dziecko rusza się już coś trochę?